Όπως φαίνεται το Diablo 3 θα δεχτεί cross-play υποστήριξη - VideoGamer.gr
Τελικά άκυρο το cross-play για το Diablo 3
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Όπως φαίνεται το Diablo 3 θα δεχτεί cross-play υποστήριξη

Η Blizzard Entertainment έχει επιβεβαιώσει ότι η υποστήριξη cross-play κατευθύνεται προς το διακεκριμένο dungeon crawler Diablo III.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την Business Insider Australia, ένας εκπρόσωπος για τον προγραμματιστή του World of Warcraft δήλωσε ότι «συνεργάζεται ενεργά με συνεργάτες της Sony και της Microsoft για να επιτρέψει την αναπαραγωγή cross-console με το Diablo 3 στο Switch».

Αυτό μας ακούγεται αρκετά ξεκάθαρο, αν και δεν αναφέρθηκε ημερομηνία έκδοσης. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι είναι θέμα του πότε, όχι εάν.

Το χρονοδιάγραμμα είναι σίγουρα το κατάλληλο, καθώς η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα υποστήριξη cross-play για το PS4 σε Fortnite και σε άλλα περιεχόμενα τρίτων.

Το Diablo III κυκλοφόρησε αρχικά στον υπολογιστή το 2012 και έφτασε στα PlayStation 3 και Xbox 360 το επόμενο έτος. Η Blizzard επανακυκλοφόρησε το παιχνίδι για τις τρέχουσες μηχανές τον Αύγουστο του 2014 ως Diablo III: Ultimate Evil Edition, η οποία περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και την επέκταση του Reaper of Souls.

Τέλος, έχουμε την Eternal Collection του 2017, η οποία συνδυάζει το πλήρες παιχνίδι και όλα τα DLC που κυκλοφόρησαν προηγουμένως. Αυτή η έκδοση του παιχνιδιού κατευθύνεται στην υβριδική κονσόλα της Nintendo στις 2 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ