Όλοι περιμένουμε για ένα καλό και δυνατό Call of Duty: Modern Warfare - VideoGamer.gr
modern warfare captain price
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Όλοι περιμένουμε για ένα καλό και δυνατό Call of Duty: Modern Warfare

To Call of Duty: Modern Warfare είναι γεγονός με την Infinity Ward να είναι πάλι στο προσκήνιο με ένα Call of Duty: Modern Warfare όμως αυτή τη φορά έχουμε κάτι περισσότερο από ένα Reboot όπως το έχει αποκαλέσει και η εταιρεία. Ένα Call of Duty όπου θα μας πάει για ακόμη μια φορά πίσω και θα αφήσει αυτόν τον μοντέρνο και φουτουριστικό κόσμο όπως μας έχει συνηθίσει να βλέπουμε στα τελευταία τουλάχιστον παιχνίδια.

Στο παιχνίδι φυσικά θα έχουμε τον Captain Price όμως θα έχουμε και άλλους γνωστούς χαρακτήρες από το λημέρι του και ένας από αυτούς όπως έχει ανακοινωθεί θα είναι ο Soap. Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις της εταιρείας ενδέχεται να έχουμε σκληρές αποστολές του τύπου ¨No Russian¨ και αυτό ενώ ενδέχεται να προκαλέσει αντιδράσεις, εμείς είμαστε πολύ εξιταρισμένοι και έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Διάσημοι Youtubers αλλά και δημοσιογράφοι που είχαν την ευκαιρία να δουν κάποια περισσότερα πράγματα και gameplay στιγμιότυπα από το παιχνίδι δηλώνουν άκρως εντυπωσιασμένοι αλλά και ενθουσιασμένοι από αυτό που αντίκρισαν.

Πραγματικά καταλαβαίνω και νιώθω απόλυτα το Hype που έχει δημιουργηθεί για αυτόν τον τίτλο απόλυτα και είναι φυσιολογικό κιόλας. Υπομονή λοιπόν κύριες και κύριοι μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου 2019 όπου αναμένεται να κυκλοφορήσει ο τίτλος σε PS4, Xbox One και PC. Παρακάτω εσείς μπορείτε να δείτε (για ακόμη μια φορά) το πρώτο gameplay trailer του τίτλου.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ