Όλες οι πληροφορίες για την Season 3 του Call of Duty: Warzone - VideoGamer.gr
Call of Duty Modern Warfare season 3 1264651
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Όλες οι πληροφορίες για την Season 3 του Call of Duty: Warzone

H Season 3 στο Call of Duty: Warzone καταφθάνει μέσα σε μόλις λίγες ημέρες με την Activision φυσικά συνεχώς να κάνει promote τα Packs, skins, και όχι μόνο έτσι ώστε να κρατάει το ενδιαφέρον του κόσμου αν και δεν χρειάζεται καθώς το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο και καλοφτιαγμένο.

Η τρίτη Season είναι λογικό λοιπόν καθώς έχουμε την πρώτη εικόνα αλλά και πληροφορίες στο τι θα έρθει μαζί με την Season 3. Αρχικά λοιπόν έχουμε δύο νέους Operators και Alex και Ronin. Ίσως είναι αυτοί που εμφανίζονται στην πρώτη εικόνα. Από εκεί και πέρα πάμε σε ένα νέα όπλα.

Αρχίζουμε στο Sniper Class με ένα καινούργιο Sniper, SKS, Lightweight semi auto Carbine chambered in 7.62x39mm. This hard hitting and agile Soviet rifle focuses on utility over accuracy. It flaunts a faster fire rate than other weapons in its class, but a carefully placed round will eliminate the need for follow up shots entirely. This classic DMR has seen a lot of battles, and its unique gunsmith configurations reflect a diverse service history.

CODWarzone Hero500

Το intro που αγαπήσαμε.

Ακόμη ένα handgun ενδέχεται να προστεθεί και αυτό είναι το Renetti, Well rounded semi-auto 9mm pistol. This unassuming sidearm excels in close range combat, and features gunsmithing capabilities unique to the pistol class that permit a variety of engagement strategies.

Από εκεί και πέρα πάμε στα Playlist του Warzone που επιτέλους έχουμε Duo mode και Quads mode. Όπως λέει και ο τίτλος το ένα θα είναι ομάδες των δύο και το άλλο ομάδες των τεσσάρων. Επίσης ακόμη ένα καινούργιο mode θα είναι το loot and kill το οποίο θα είναι ουσιαστικά ένα πιο γρήγορο παιχνίδι με το gas να πλησιάζει πολύ πιο γρήγορα έτσι ώστε να αναγκάζει τους παίκτες να σκοτώνουν και να συνεχίζουν. Τέλος έχουμε και την προσθήκη Shotguns and Snipers only αλλά και Realism Battle Royale όπως και Hardcore Battle Royale.

Κάποια από τα παραπάνω Mode που αναφέραμε θα είναι ως Limited time χωρίς να γνωρίζουμε παραπάνω για αυτό. Φυσικά δυο νέα map δεν γινόταν να λείπουν από τη Season 3 Και αυτά δεν είναι άλλα από το Village που μάθαμε στο Call of Duty: Modern Warfare 3 και το Backlot από το Call of Duty 4: Modern Warfare.

Aξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά εδώ που λέμε έχουν διαρρεύσει εδώ και λίγες μέρες χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί όμως οι φήμες συνεχώς φουντώνουν.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Call of Duty: Warzone

Για: PC, PlayStation 4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020