Όλα τα βλέμματα γύρω από το Event της Sony στις 11 Ιουνίου - VideoGamer.gr
EaAf9y1VAAAorkp.0
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Όλα τα βλέμματα γύρω από το Event της Sony στις 11 Ιουνίου

Η Sony πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε πως το Event αποκάλυψης του PS5 το οποίο ακυρώθηκε λόγω των καταστάσεων και των συνθηκών στις ΗΠΑ που ήταν να γίνει την προηγούμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί στις 11 Ιουνίου και πραγματικά είμαστε και εμείς όπως και εσείς σε μια κατάσταση που δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο.

Πιο συγκεκριμένα όπως κάθε φορά έτσι και αυτήν το event θα μπορούμε να το παρακολουθήσουμε μέσα από stream της Sony στις 11 το βράδυ ώρα Ελλάδος. Όπως λέει και ο τίτλος όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στο εν λόγω event καθώς η εταιρεία έχει ανεβάσει το hype πολύ ψηλά με φήμες και όχι μόνο. Η Sony κατάφερε και πάλι να μας βάλει στο τρυπάκι να θέλουμε να δούμε τι έχει να μας δείξει και τι θα μας αποκαλύψει για την επόμενη γενιά. Αυτό φυσικά δεν θα είναι ένα event τεχνολογίας όπως είχαμε δει την προηγούμενη φορά αλλά θα έχει να κάνει με την ίδια την κονσόλα, υπηρεσίες, τίτλους και όχι μόνο φυσικά.

Ελπίζουμε πάντα για το καλύτερο για εμάς και σίγουρα ευελπιστούμε σε ένα καλό event. Εσείς μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας για περισσότερα!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ