Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Call of Duty: WWII - VideoGamer.gr
3180 17 3351 s20170111 0062 WM
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Call of Duty: WWII

Η ιστορία ξεκινάει λίγο καιρό πριν όταν κάποιο υλικό marketing διέρρευσε και κάπως έτσι μάθαμε πως το επόμενο Call of Duty, θα επιστρέψει στις ρίζες του και στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το Call of Duty: WWII, λοιπόν, ανακοινώθηκε και επίσημα μέσω ενός 30λεπτου livestream και ενός μοναδικού reveal trailer και θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Ο CEO της Activision, Eric Hirshberg είχε τα ηνία της παρουσίασης και τόνισε αρκετές φορές πως οι δημιουργοί ήθελαν η σειρά να γυρίσει στις ρίζες της και να “πατήσει πάλι στο χώμα”. Αυτό είναι σαφής αναφορά στο τρόπο με τον οποίο το Call of Duty τα τελευταία χρόνια είχε παραμείνει σε μια φουτουριστική, διαστημική τροχιά.


Πάμε να δούμε λοιπόν τι πρέπει να γνωρίζουμε για τον επερχόμενο τίτλο της Sledgehammer Games:

call of duty: wwii

Campaign

Το campaign του παιχνιδιού θα λαμβάνει χώρα κυρίως κατά τη περίοδο 1944-1945 και θα περιλαμβάνει ιστορικές στιγμές όπως την Απόβαση στη Νορμανδία, την Μάχη των Αρδεννών, κάποιες αστικές μάχες στη Γαλλία και στο Βέλγιο και φυσικά την τελική επέλαση στο Βερολίνο. Οι παίκτες θα πάρουν τον ρόλο του στρατιώτη Ronald “Red” Daniels για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Η Sledgehammer σχολίασε πως η ιστορία θα ελίσσεται μέσα στα ιστορικά γεγονότα και πως έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην αυθεντικότητα. Αναφέρθηκε πως οι δημιουργοί πέρασαν αρκετό χρόνο σε σκοπευτήρια δοκιμάζοντας όπλα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ επίσης σημειώθηκε πως η γενική έρευνα διήρκεσε πάνω από 2.5 χρόνια, μαζί με ιστορικούς.

call of duty: wwii

Multiplayer

Σχετικά με το multiplayer κομμάτι του τίτλου, δεν γνωρίζουμε πολλά, αν και κάποια multiplayer modes έχουν αναφερθεί, όπως το War Mode, το οποίο θα επιτρέπει στους παίκτες να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους σε διάσημες μάχες του Β’ΠΠ. Επιπλέον ανακοινώθηκε και ένας online κοινωνικός χώρος, παρόμοιος με τον Tower του Destiny, όπου οι παίκτες θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με άλλους παίκτες ανάμεσα στα online matches.

Αργότερα φέτος, η εταιρεία θα διεξάγει μια private multiplayer beta δοκιμαστική για όσους προ-παραγγείλουν το παιχνίδι, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία της beta περιόδου. Το σίγουρο είναι πάντως πως θα λειτουργήσει ως ένα πολύ κλειστό crash test των multiplayer στοιχείων του παιχνιδιού.

call of duty: wwii

Zombies

Τέλος, το Call of Duty: WWII φυσικά και θα περιέχει το πολυαγαπημένο zombies mode, το οποίο θα αποτελεί αυτοτελές storyline, πάλι κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.


Εσάς ποια είναι η άποψη σας για τον επερχόμενο τίτλο; Λέτε να καταφέρει να εντυπωσιάσει η Activision;

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ