Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Resident Evil 2 Remake - VideoGamer.gr
RE2 Remake key art custom 1
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Resident Evil 2 Remake

Ένα από τα παιχνίδια τα οποία εντυπωσίασαν και με το παραπάνω στην φετινή E3 2018 ήταν το Resident Evil 2 Remake. Το εν λόγω τίτλο τον είδαμε στην Press Conference της Sony με ένα εξαιρετικό πρώτο Gameplay trailer του τίτλου.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν μέσα από ένα καθαρό Gameplay του τίτλου το οποίο και εσείς μπορείτε να δείτε παρακάτω μοιράστηκαν στο κοινό και μερικές πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι. Αρχικά λοιπόν οι Developers μιλάνε για την τεράστια επιστροφή της σειράς στην Raccoon City με ένα παιχνίδι το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το 2015. Οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με Zombie τα οποία έχουν εκτεθεί στο ιό T-Virus και όχι Las Plagas όπου μας έχει μάθει στα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Εκεί θα δούμε και μερικά Bows τα οποία ως γνωστόν είναι ακόμη πιο ισχυρά. Στο παιχνίδι επίσης θα μας περιμένει ένα ολόκληρο campaign όπου θα μπορούμε να χειριστούμε την Claire Redfiled χωρίς να έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Εκτός από αυτό οι developers ρωτήθηκαν σχετικά με το αν θα δούμε και άλλα γνώριμα πρόσωπα από την σειρά και δεν πήραμε μια ξεκάθαρη απάντηση οπότε θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως ναι.

Τέλος οι developers λένε ότι όλες μας επιλογές θα παίξουν σημαντικό ρόλο καθώς το ammo αλλά και τα first aid δεν θα είναι πολλά στο παιχνίδι οπότε θα πρέπει να γνωρίζουμε πότε πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε και πότε όχι.

Το Resident Evil 2 έρχεται στις 25 Ιανουαρίου 2019 σε PS4 και Xbox One και το περιμένουμε ήδη με μεγάλη ανυπομονησία.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA