Οι πωλήσεις του Assassin's Creed Odyssey δεν φτάνουν αυτές του Origins - VideoGamer.gr
Οι πωλήσεις του Assassin's Creed Odyssey δεν φτάνουν αυτές του Origins
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Οι πωλήσεις του Assassin’s Creed Odyssey δεν φτάνουν αυτές του Origins

Το Assassin’s Creed Odyssey ξεκίνησε στη δεύτερη θέση στο All Format Chart του Ηνωμένου Βασιλείου, παρόλο που οι πωλήσεις της επικής ελληνικής περιπέτειας μειώθηκαν κατά 25% σε σχέση με τον προκάτοχό της του 2017 (μέσω GI.biz).

Τα νέα δεν είναι τόσο κακά όσο φαίνεται. Οι ψηφιακές πωλήσεις δεν λαμβάνονται υπόψη από το Chart-Track, οπότε είναι πιθανό ότι το Odyssey έχει πουλήσει ένα σωστό ποσό αντιγράφων μέσω λήψης. Ανεξάρτητα από αυτό, το παιχνίδι δεν πωλείται αρκετά στο λιανικό εμπόριο για να φτάσει το FIFA 19, το οποία παραμένει στην πρώτη θέση.

Άλλες νέες συμμετοχές εν τω μεταξύ περιλαμβάνουν τα Forza Horizon 4 και Super Mario Party, οι οποίες μπήκαν στους χάρτες στην τρίτη και στην πέμπτη θέση αντίστοιχα. Το Fist of the North Star: Lose Paradise της Sega, έπεσε τα charts στον αριθμό 21.

Το Forza Horizon 4 είναι επίσης το γρηγορότερο σε πωλήσεις παιχνίδι του franchise μέχρι σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο και συνέβαλε επίσης στην άνοδο των συνδρομών του Xbox Game Pass.

Το Assassin’s Creed Odyssey κατατάσσεται εύκολα ως μία από τις καλύτερες κυκλοφορίες στην μακρόχρονη σειρά assassins, οπότε φροντίστε να το αποκτήσετε.

UK Top 10 (week beginning October 7)

  1. FIFA 19

  2. Assassin’s Creed Odyssey

  3. Forza Horizon 4

  4. Marvel’s Spider-Man

  5. Super Mario Party

  6. Shadow of the Tomb Raider

  7. Tekken 7

  8. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

  9. Project Cars 2

  10. Grand Theft Auto 5

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Assassin’s Creed Odyssey

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

5/10/2018