Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που είχαμε δει για το Elden Ring και ο τεράστιος Phil Spencer έρχεται να μας αναστατώσει με τις δηλώσεις που έκανε παίζοντας το παιχνίδι και όπως θα δείτε και εσείς είναι κατ ΄ενθουσιασμένος.

Αρχικά όπως δηλώνει και ο ίδιος την τελευταία δεκαετία ασχολείται πολύ με τους τίτλους του Miyazaki που πραγματικά έφεραν μια επανάσταση στην βιομηχανία του gaming έχοντας δημιουργήσει ένα δικό τους κοινό που ολοένα μέσα από την πάροδο των χρόνων μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Πιο συγκεκριμένα είπε, ''Ως χρήστης έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με τους τίτλους του Miyazaki και πιστεύω πως το Elden Ring είναι ο πιο φιλόδοξος τίτλος που έχει κάνει ποτέ. Αγαπάω τα παιχνίδια του, τους μηχανισμούς του, το setting και γενικά το όλο γεγονός που δουλεύει με τον συγγραφέα του παιχνιδιού Gerge R.R Martin, τι να σας πω απλά το αγάπησα''. Φυσικά δεν ήταν τα μόνα πράγματα που είπε για αυτό και εσείς μπορείτε να δείτε ολοκληρωμένα την συνέντευξη που έδωσε στο Gamespot παρακάτω.