Οι αλλαγές που έρχονται στο Anthem τις προσεχείς 90 ημέρες - VideoGamer.gr
anthem part2 screenshot 03 final 16x9
· Γράφει ο Vasilis Papaspiliou

Οι αλλαγές που έρχονται στο Anthem τις προσεχείς 90 ημέρες

Το πολυαναμενόμενο Anthem είναι επιτέλους διαθέσιμο για PC, Xbox One και PS4, χωρίς όμως να ανταμείβει την υπομονή μας. Έχοντας αρκετά προβλήματα με την εφαρμογή όλης αυτής της ουτοπικής, τελικά, νοοτροπίας που μας είχε παρουσιάσει μέσα από πολυάριθμα demo, η νέα κυκλοφορία της BioWare απέσπασε, κατά μέσο όρο, πολύ μέτριες κριτικές. Παρόλα αυτά, ο διευθύνων του live service της BioWare, Chad Robertson, αναγνωρίζει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα και αποδέχεται το feedback της κοινότητας. Ο ίδιος δήλωσε:

“Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι. Ως Live Service ομάδα, μια βασική αρχή μας είναι να ακούμε την κοινότητα. Χρησιμοποιούμε αυτή τη διορατικότητα για να διορθώσουμε ζητήματα και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των παικτών στο παιχνίδι. Το πιο πρόσφατο patch – αυτό που παίζετε τώρα – αντανακλά τα σχόλιά σας. Πέρα από αυτό, έχουμε μια μεγάλη λίστα με βελτιώσεις που αξιολογούμε για το μέλλον. Θα αρχίσετε να βλέπετε αυτές τις βελτιώσεις από την επόμενη εβδομάδα.”

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της BioWare προβλέπει τρία freeplay events να γίνονται διαθέσιμα μέσα στον Φεβρουάριο, με νέα αντικείμενα, αποστολές, αλλά και ακόμα περισσότερα events να ακολουθούν κατά τον Μάρτιο. Τέλος, με την πάροδο του Απριλίου θα δούμε την εισαγωγή Guilds, Leaderboards, ένα νέο stronghold, νέα challenges, νέες αποστολές, events, νέα αντικείμενα και το νέο Mastery system.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα προσεχή updates πατώντας εδώ.

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως το VideoGamer Greece έχει το νέο Anthem με ένα αναλυτικό review να βρίσκεται στα σκαριά.

Μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ