Ο The Walking Dead τίτλος της Overkill καθυστερεί για ακόμη ένα χρόνο - VideoGamer.gr
Overkill’s The Walking Dead ds1 670x377 constrain
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Ο The Walking Dead τίτλος της Overkill καθυστερεί για ακόμη ένα χρόνο

Προ ημερών, το studio παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών Overkill και η εκδότης Starbreeze ανακοίνωσαν ότι ο πολυαναμενόμενος “The Walking Dead” τίτλος τους θα καθυστερήσει για ακόμη ένα χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, ως νέο “παράθυρο” κυκλοφορίας του τίτλου έχει οριστεί το δεύτερο μισό του 2018, με την μέχρι πρότινος ημερομηνιά κυκλοφορίας του να αποτελούσε το τέλος του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Starbreeze, Bo Andersson Klint, η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι ο FPS τίτλος τους χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φτάσει στο απόγειο των δυνατοτήτων του, κάτι το οποίο αποτελεί έναν από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους καθυστερεί η παραγωγή ενός παιχνιδιού. Όπως αναφέρει και ο ίδιος με τα λεγόμενά του:

αστε πλήρως αφοσιωμένοι στην απελευθέρωση μιας αξέχαστης εμπειρίας για τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο και στη συνέχεια συνεχίζουμε να την υποστηρίζουμε με υψηλής ποιότητας περιεχόμενο τα επόμενα χρόνια"

“Μαζί με την Skybound Entertainment είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην κυκλοφορία μιας αξέχαστης εμπειρίας για τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε να την υποστηρίζουμε με υψηλής ποιότητας περιεχόμενο για τα επόμενα χρόνια”.

9747-

Για όσους δεν γνωρίζουν, το 2014 το studio παραγωγής τους δημοφιλούς και επιτυχημένου FPS τίτλου Pay Day 2, Overkill και η εκδότης Starbreeze ανακοίνωσαν το “Overkill’s The Walking Dead” , ένα first person shooter co-op παιχνίδι, εμπλουτισμένο με πολλά στοιχεία δράσης, role-playing, τρόμου, επιβίωσης και μυστικότητας (stealth). Ένας κανονικός περίπατος, θα έλεγε κανείς, σε ένα γεμάτο”ζωντανούς νεκρούς” σύμπαν.

Στο παιχνίδι, οι παίκτες υποδύονται το ρόλο των επιζωντών, που αγωνίζονται για τον σωτηρία τους σε ένα μετα-αποκάλυπτικό (post-apocalyptic) κόσμο, o οποίος κυριαρχείται από περιπατητές “Walkers” που τρέφονται με ανθρώπινη, και όχι μόνο, σάρκα, ενώ το παιχνίδι φημολογείται ότι εξερευνά νέους χαρακτήρες και νέες ιστορίες στον κόσμο του The Walking Dead.

Παράλληλα με την ανακοίνωση της καθυστέρησης της, η Starbreeze προσέφερε τουλάχιστον κάποια καλά νέα, τονίζοντας ότι οι fans θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μια “εσωτερική ματιά” στην ανάπτυξη του παιχνιδιού η οποία θα παρουσιαστεί, κατά τη διάρκεια του πρόσφατα ανακοινωθέντος live συνέδριου της Starstream, στις 10 Μαΐου.

Το “Overkill’s The Walking Dead” βρίσκεται υπό εξέλιξη για PS4, Xbox One και PC, ενώ φημολογείται ότι μια εμπειρία σε VR είναι ήδη στα “έργα”. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, με την νέα υποσχόμενη να υπολογίζεται για το δεύτερο μισό του 2018.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ