Όταν κάποιος ακούει για Nintendo σίγουρα κάπου έστω και στο πίσω μέρος του μυαλού του θα έχει ακουστά και το όνομα Reggie. O Reggie Fils-Aime είναι γνωστός στην Nintendo από το 2003 ως Πρόεδρος της Nintendo of America.

Μιας και ήρθε η ώρα λοιπόν για την συνταξιοδότησή του ο Reggie μέσα από ένα βίντεο μας αποχαιρετάει δίνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους fans της Nintendo. Μέσα από αυτό το βίντεο ο ίδιος δείχνει μερικές στιγμές από την αρχή της καριέρας τους μέχρι και τώρα. Ένα αρκετά emotion βίντεο για αυτούς που παρακολουθούν το gaming industry. O ίδιος λοιπόν επιβεβαίωσε ότι παραδίδει τα σκήπτρα στις 15 Απριλίου όπου και αναλαμβάνει ο Doug Bowser, ναι όπως ακούσατε ένας άνθρωπος με επίθετο Bowser θα αναλάβει τα σκήπτρα της Nintendo τον Απρίλη.

Τι να πούμε εμείς προς τον Reggie, ένα τεράστιο ευχαριστώ για τις υπηρεσίες του. Για το ότι ήταν και θα είναι gamer μια ζωή απ ότι φαίνεται καθώς υπάρχουν και μεγάλα ονόματα στην βιομηχανία όπου είναι gamers και ο ίδιος είναι ένας από αυτούς. Ο ίδιος δηλώνει πως μπορεί να φεύγει από το καράβι της Nintendo όμως ακολουθεί ένα άλλο μονοπάτι και μπαίνει σε ένα πιο μακροχρόνιο ταξίδι. Αυτό είναι το να είναι Nintendo fan μέχρι το τέλος.