Ο πιο επιτυχημένος AC τίτλος το Odyssey στην Ιαπωνία, σύμφωνα με το αφεντικό της Ubisoft - VideoGamer.gr
Ο πιο επιτυχημένος AC τίτλος το Odyssey στην Ιαπωνία, σύμφωνα με το αφεντικό της Ubisoft
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Ο πιο επιτυχημένος AC τίτλος το Odyssey στην Ιαπωνία, σύμφωνα με το αφεντικό της Ubisoft

Ο Γενικός Διευθυντής της Ubisoft Ασίας, Steve Miller, δήλωσε ότι το Assassin’s Creed Odyssey μπορεί να είναι το πιο επιτυχημένο Assassin’s Creed ποτέ στην Ιαπωνία.

Σε συνέντευξή του στο DualShockers, ο Miller είπε: «Το Assassin’s Creed έχει πιστούς ακολούθους στην Ιαπωνία και είναι μία από τις πιο επιτυχημένες δυτικές σειρές στην Ιαπωνία».

Η Ubisoft κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για να διατηρήσει μια ισχυρή θέση στην ιαπωνική αγορά, όπως εξήγησε ο Μίλλερ: «Η Ubisoft έχει ακόμα περιθώρια ανάπτυξης στην Ιαπωνία καθώς και σε άλλες χώρες της περιοχής. Είναι λογικό η Ubisoft να επενδύσει σε όλες τις αγορές της Ασίας για να αυξήσει το μερίδιο αγοράς και να εδραιώσει τα brand μας ».

Παρά το γεγονός αυτό, τα παιχνίδια του Assassin’s Creed είναι, όπως λέει ο Miller, εκτιμώμενα από έναν πυρήνα που ακολουθεί. Αλλά στη συνέχεια ανέφερε ότι πιστεύει ότι τα στοιχεία του RPG του Odyssey θα το ξεχωρίσουν από τις προηγούμενες σειρές και θα το κάνουν γνωστό σε ένα ευρύτερο κοινό.

«Ταυτόχρονα, το Odyssey είναι περισσότερο RPG από οποιοδήποτε προηγούμενο Assassin’s Creed», δήλωσε ο Miller, «έτσι πιστεύουμε ότι η έκκληση αυτού του παιχνιδιού θα φτάσει πέρα ​​από τους βασικούς οπαδούς και θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα για τους οπαδούς του RPG, που γνωρίζουμε πως είναι πολλοί εκεί στην Ιαπωνία ».

Σε άλλα πρόσφατα νέα του Assassin’s Creed, ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού είπε ότι θέλει τους παίκτες να έχουν περισσότερες επιλογές για το φύλο στα μελλοντικά παιχνίδια Assassin’s Creed.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Assassin’s Creed Odyssey

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

5/10/2018