Ο Phis Spencer απαντάει σχετικά με την πορεία του Xbox One - VideoGamer.gr
XBox One Logo Wallpaper ds1 670x377 constrain
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ο Phis Spencer απαντάει σχετικά με την πορεία του Xbox One

Βρισκόμαστε σε άσχημους περιόδους για την Microsoft τουλάχιστον με αυτά που βλέπουμε εμείς και σίγουρα αυτό δεν είναι καλό. Με την πρόσφατη ανακοίνωση ακύρωσης του αποκλειστικού Scalebound να είναι παράδειγμα.

έπειτα από μια τέτοια ανακοίνωση και ο ίδιος ο Phil Spencer δήλωσε απογοητευμένος από σχετικά. Παρόλα αυτά με μερικές πρόσφατες απαντήσεις που έδωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμός στο Twitter φαίνεται να είναι αισιόδοξος αν και βέβαια θα έχει λόγους για να είναι.

Όπως είδατε σε μια ερώτηση στο αν το Xbox τα πάει καλά κατά τη δική σας άποψη ο Phil Spencer απαντάει, ”To Xbox τα πάει καλά, τις γιορτές τα πήγαμε καλά, είναι πολλοί αυτοί που παίζουν τα παιχνίδια και αυτό είναι έχει σημασία”.

Εκτός από αυτό απάντησε ακόμη σε μια ερώτηση που έχει να κάνει σχετικά με τις δημόσιες σχέσεις και την προσοχή της εταιρείας σε αυτό.

Η απάντηση σου ήταν πως αυτή τη στιγμή οι δημόσιες σχέσεις δεν είναι από τους στόχους της εταιρείας. Ο Phil Spencer έχει δείξει ότι είναι ένα από τα άτομα που θέλουν το καλύτερο για την Microsoft αλλά και για το κοινό της φυσικά. Μένει να δούμε πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ