Ο Phil Spencer υπόσχεται προς έρχονται περισσότερα παιχνίδια - VideoGamer.gr
phil spencer microsoft
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ο Phil Spencer υπόσχεται προς έρχονται περισσότερα παιχνίδια

To Xbox One X μπορεί να κυκλοφόρησε και να είναι η πιο ισχυρή κονσόλα αυτή τη στιγμή στην αγορά όμως ένα τεράστιο κομμάτι των fan του Xbox και όχι μόνο έχει ένα και μόνο ένα παράπονο. Ο κόσμος ζητάει περισσότερα παιχνίδια.

Το μεγάλο κεφάλι του Xbox είναι όπως μπορεί να γνωρίζεται ο Phil Spencer και είναι ένα άτομο αξιοσέβαστο από την κοινότητα καθώς συνεχώς δείχνει ότι προσπαθεί όσο μπορεί και περνάει από το χέρι του να κάνει το Xbox καλύτερο. Πρόσφατα λοιπόν ο ίδιος βγήκε και δήλωσε κάτι το οποίο είναι σίγουρα ενθαρρυντικό.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε, ”Δεν είμαι κουφός, ακούω συνεχώς τα παράπονα του κόσμου και γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου επενδύουμε και σίγουρα πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε αν θέλουμε κάτι. Χωρίς να μπορώ να σας πω περισσότερα μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έχουμε εξαιρετικά studio τα οποία δουλεύουν και έχουνε εξαιρετικές ιδέες.”

Αυτό μπορεί να μην μας λέει και πολλά όμως εμείς θέλουμε να δούμε αν όντως θα ισχύουν αυτά που μας δήλωσε ο Phil Spencer.

phil spencer

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ