Ο νέος τίτλος της Supermassive Games ακούει στο όνομα Man of Medan - VideoGamer.gr
social 70
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ο νέος τίτλος της Supermassive Games ακούει στο όνομα Man of Medan

Γνωρίζαμε ότι η Supermassive Games μπορεί να κρατά τα χαρτιά της κλειστά όπως επίσης γνωρίζαμε το ότι αναπτύσσει και κάτι καινούργιο. Αυτό λοιπόν είναι το The Dark Pictures Anthology: Man of Medan το οποίο και είδαμε για πρώτη φορά στην Gamescom 2018.

Φυσικά το horror είναι το στοιχείο της Supermassive Games όποτε όπως και στο Until Dawn έτσι και εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν ακόμη άκρως εντυπωσιακό horror τίτλο. Αυτή τη φορά βέβαια έχουμε την συνεργασία της Supermassive Games και Bandai Namco οπότε ίσως για αυτό κιόλας ο τίτλος να μην είναι αποκλειστικός όπως έγινε με το Until Dawn. Το The Dark Pictures Anthology θα αποτελέσει σειρά τρόμου με το πρώτο κομμάτι να είναι το Man of Medan το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η πρώτη ιστορίας μας λοιπόν θα διαδραματίζεται στην θάλασσα με μια ομάδα δυτών να είναι εκεί έτσι να βρεθεί αντιμέτωπη με όλους τους κινδύνους της βαθιάς θάλασσας. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το Announcement trailer καθώς και το πρώτο άκρως εντυπωσιακό gameplay του παιχνιδιού.


Τέλος εμείς να σας πούμε ότι το The Dark Pictures Anthology: Man of Medan έρχεται κάπου μέσα στο 2019 σε PS4, Xbox One και PC.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA