Ο Kojima θα αργήσει να μας εξηγήσει το Death Stranding - VideoGamer.gr
Ο Kojima θα αργήσει να μας εξηγήσει το Death Stranding
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Ο Kojima θα αργήσει να μας εξηγήσει το Death Stranding

To Death Stranding, το επερχόμενο παιχνίδι από τον Hideo Kojima έχει συγκεντρώσει φήμη αυτή τη στιγμή γιατί είναι, δύσκολα να το αποκρυπτογραφήσουμε. Ο ίδιος ο άνθρωπος είναι περίφημα αινιγματικός και εάν μια πρόσφατη συνέντευξη δείχνει κάτι, είναι πως πιθανότατα δεν θα έχουμε απαντήσεις σύντομα.

Μιλώντας στο Variety, ο Kojima λέει ότι το marketing των παιχνιδιών δημιουργεί κάτι σαν μια χαμένη ευκαιρία. Πιστεύει ότι “ζούμε σε μια εποχή κοινωνικών δικτύων. Σε αυτό το διάστημα, οι άνθρωποι θέλουν απλώς άμεσες απαντήσεις, αλλά όχι μόνο απαντήσεις, θέλουν επίσης να μάθουν τι αισθάνονται. Αυτό είναι καλό, αλλά και κακό. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που θα ήθελα. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που δεν θα ήθελα. Θέλουν απαντήσεις για αυτό που πρέπει να σκεφτούν “.

“Είναι σαν ένα μαθηματικό πρόβλημα, όπου η γνώση της απάντησης δεν είναι τόσο σημαντική”, συνεχίζει ο Kojima, “Το σημαντικό είναι η διαδικασία να φτάσουμε στην απάντηση”.

Στην συνέντευξη έδωσε επίσης κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την πρόσληψη της ομάδας των καλύτερων φίλων του Mads και Reedus, μαζί με τη διαδικασία να πάρει μαζί την Lindsay Wanger, λέγοντας ότι της είπε ότι τα παιχνίδια έχουν ιστορία 30 χρόνων που έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου , αλλά τα παιχνίδια εξακολουθούν να σχετίζονται με χειριστήρια και όπλα. Τα παιχνίδια συνδέονται στο διαδίκτυο, αλλά εξακολουθούν να σχετίζονται με το, “Είμαι στην κορυφή, είμαι καλύτερος στη χρήση χειριστηρίου. ‘

“Αυτό που της εξήγησα είναι ότι ενώ αυτό το παιχνίδι θα έχει χειριστήριο – ότι ο παίκτης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει χειριστήριο – αυτό δεν είναι η έννοια του παιχνιδιού. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι ο παίκτης να χρησιμοποιήσει σχοινιά. Κάνω το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο ώστε αυτό να είναι φυσικό για τον παίκτη, αυτή την εναλλακτική λύση, για τη χρήση σχοινιών. Και πήγα σε λεπτομέρειες για το πώς σκοπεύω να το κάνω αυτό. ”

Τι πιστεύετε, αποκαλύπτει η δημοσιότητα των παιχνιδιών πάρα πολλά στις μέρες μας; Γιατί να μην συζητήσουμε αυτό το θέμα στα σχόλια; Το Death Stranding έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation, αν και δεν υπάρχει ακόμη κανένα νέο για το πότε.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Death Stranding

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

Άγνωστο