Ο horror τίτλος Perception έρχεται στο PS4 - VideoGamer.gr
32238462921 f2b481c6b6 o
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Ο horror τίτλος Perception έρχεται στο PS4

Το επερχόμενο horror game Perception, από την The Deep End Games, μια μικρή ομάδα developers οι οποίοι στο παρελθόν έχουν δουλέψει σε παιχνίδια όπως το Bioshock και το Dead Space, έρχεται στο PS4 όπως ανακοινώθηκε σήμερα, χωρίς να υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του PlayStation blog, στην οποία η ομάδα έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία αλλά και το gameplay του τίτλου.

perception

Η ιστορία αφορά την Cassie, μια τυφλή γυναίκα η οποία χρησιμοποιεί την εξαιρετική ακοή της και τις ικανότητες της έτσι ώστε να ανακαλύψει τα μυστήρια μιας εγκαταλειμμένης βίλας, η οποία στοιχειώνει τα όνειρα της.

Στο παιχνίδι, οι παίκτες θα μπορούν να “δουν” μέσω των “εικόνων” που δημιουργούνται με τους ήχους. Για να δει παραπάνω στοιχεία, η Cassie θα πρέπει να δημιουργεί συνεχώς ήχους. Κάτι όμως που λειτουργεί και αρνητικά καθώς κάνει τον εντοπισμό της εύκολο.

Φυσικά δεν υπάρχει σύστημα μάχης ή κάτι παρόμοιο. Εάν εντοπιστεί, τότε πρέπει να τρέξει και να κρυφτεί. Παρόλα αυτά, επιπλέον πληροφορίες για το σύστημα gameplay δεν έχουν δοθεί ακόμη.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ