Nintendo Switch Online: λεπτομέρειες για τη νέα υπηρεσία της Nintendo - VideoGamer.gr
nintendo switch, nintendo switch online
· Γράφει ο Πολύδωρος Ταμτάμης

Nintendo Switch Online: λεπτομέρειες για τη νέα υπηρεσία της Nintendo

Nintendo ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για την νέα Nintendo Switch Online υπηρεσίας της, που είναι παρόμοια με το Xbox Live και το PlayStation Plus. nintendo-switch-console-4923 Τα καλά νέα είναι ότι η νέα αυτή υπηρεσία της Nintendo θα κοστίζει 20$ τον χρόνο αν αγοράσετε την φθηνότερη επιλογή. Αρκετά φθηνότερη από όσα ζητάει η Microsoft και η Sony για τις αντίστοιχες υπηρεσίες.

Υπάρχουν επιλογές για ακόμη μικρότερες μηνιαίες πληρωμές: 4 δολάρια  ανά μήνα ή 8 δολάρια ανά 3 μήνες.

Η νέα υπηρεσία της Ιαπωνικής εταιρείας θα προσφέρει εκπτώσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα, δυνατότητες voice chat μέσω μιας εφαρμογής στο τηλέφωνο, πρόσβαση σε μια γκάμα κλασικών παιχνιδιών στα οποία θα έχουν προστεθεί online χαρακτηριστικά. Η Nintendo ανέφερε το Super Mario Bros 3, το Dr. Mario και το Balloon Fight ως κυριότερα παραδείγματα.

Τα κακά νέα είναι ότι η νέα αυτή υπηρεσία δεν θα είναι διαθέσιμη μέχρι κάποια στιγμή μέσα στο 2018. Η πρόσβαση στο online multiplayer όλων των τίτλων της κονσόλας θα παραμείνει δωρεάν μέχρι τότε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια αναπαράσταση των πλεονεκτημάτων που απολαμβάνει ένας χρήστης με Nintendo Switch Online, σ’αντίθεση με έναν ‘δωρεάν’ χρήστη.

nintendo switch onliine service

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ