Νέος Need for Speed τίτλος από την ΕΑ μέσα στο 2017 - VideoGamer.gr
need for speed cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Νέος Need for Speed τίτλος από την ΕΑ μέσα στο 2017

Το 2016 είχε γίνει αναφορά από την EA για τον νέο τίτλο Need for Speed, o οποίος ακόμα βρισκόταν στο στάδιο της παραγωγής. Έκτοτε, σιγή ιχθύος είχε τηρηθεί από την εταιρεία-κολοσσό της βιομηχανίας του gaming. Σήμερα ωστόσο, μας γνωστοποιήθηκε ότι είναι πολύ πιθανό ο νέος τίτλος για το δημοφιλές franchise να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017!

need for speed

Επιπλέον χρόνος για να προκύψει ο καλύτερος Need for Speed τίτλος στην ιστορία του franchise!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του CEO της EA, Andrew Wilson, ο νέος τίτλος Need for Speed θα είναι ο καλύτερος που έχει κυκλοφορήσει στην ιστορία της EA αλλά και γενικότερα όσον αφορά το racing είδος παιχνιδιών. Προς αυτή την κατεύθυνση και με γνώμονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δόθηκε περισσότερος χρόνος στην ανάπτυξη του συγκεκριμένου τίτλου, σύμφωνα με τον Wilson. ‘Δίνοντας περισσότερο χρόνο στην Ghost Games να αναπτύξει τον νέο τίτλο του franchise, είναι σίγουρο ότι θα διασφαλίσουμε το καλύτερο ποιοτικό και οπτικό αποτέλεσμα. Ο επιπλέον χρόνος θεωρούμε ότι θα μπορέσει να διασφαλίσει ότι ο νέος Need for Speed τίτλος θα προσφέρει πολλές καινοτομίες στον τομέα των racing τίτλων, προσφέροντας στους παίκτες μοναδικές συγκινήσεις και αναμετρήσεις‘.

Αναφορικά με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τίτλου, αυτή δεν έχει ακόμα καθοριστεί. Ωστόσο, αυτό που είναι ήδη γνωστό είναι ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει στο οικονομικό έτος 2018, το οποίο ημερολογιακά καλύπτει σύμφωνα με την το χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο του 2017 μέχρι και τον Μάιο του 2018. Σύμφωνα πάντως με την εταιρεία ανάπτυξης του τίτλου, Ghost Games, το νέο Need for Speed θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

need for speed 2017

Μετά από αυτές τις δηλώσεις του CEO της EA, μένει να δούμε τί εκπλήξεις μας ετοιμάζει η Ghost Games στον νέο Need for Speed τίτλο. Για περισσότερες ειδήσεις αλλά και reviews, μείνετε συντονισμένοι στο videogamer.gr!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

NASCAR Heat Evolution

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

13/09/2016