Νέος Horror Battle Royale τίτλος με το όνομα HIDE OR DIE - VideoGamer.gr
Hide
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Νέος Horror Battle Royale τίτλος με το όνομα HIDE OR DIE

Το Battle Royale είναι ένα είδος το οποίο αυτή τη στιγμή έχει φτάσει κυριολεκτικά στα ύψη με νέα παιχνίδια να είναι συνεχώς αυτά που κάνουν την εμφάνισή τους αλλά και μεγάλα ονόματα να προσθέτουν το εν λόγω mode.

Πρόσφατα λοιπόν ανακοινώθηκε ένας νέος horror battle royale τίτλος με την ονομασία HIDE OR DIE, Το HIDE OR DIE είναι ένας asymmetrical horror τίτλος όπου οι παίκτες ξεκινούν από ένα υπόγειο στο οποίο πρέπει να μαζέψουν εφόδια, όπλα και όχι μόνο φυσικά. Το σκοτάδι είναι ένας μεγάλος κίνδυνο καθώς άμα ο παίκτης έρθει πολύ κοντά με το σκοτάδι τότε μετατρέπεται σε δολοφόνο. Σκοπός των παικτών είναι να μείνουν ζωντανοί και να μείνουν μακρυά από το σκοτάδι που τους περιτριγυρίζει ολοένα και περισσότερο.

Το παιχνίδι φαίνεται να μοιάζει αρκετά σε Friday the 13th αλλά και Outlast. Οπτικά αλλά και στο κομμάτι του ήχου φαίνεται εξαιρετικό βέβαια μένει να δούμε πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο παρακάτω Gameplay trailer για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ