Κυκλοφόρησε νέος χάρτης για το Left 4 Dead - VideoGamer.gr
l4d cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Κυκλοφόρησε νέος χάρτης για το Left 4 Dead

Αν και η εταιρεία ανάπτυξης Turtle Rock έχει να ασχοληθεί πολύ καιρό με τον δημοφιλή survival-horror τίτλο, σε ανακοίνωση που πραγματοποίησε χθες ο συνιδρυτής της εταιρείας Chris Ashton μας γνωστοποίησε την κυκλοφορία πρόσθετου περιεχόμενου για το Left 4 Dead και συγκεκριμένα έναν νέο χάρτη campaign!

l4d

Dam it, ο τίτλος της νέας αποστολής στο Left 4 Dead!

Το Dam it αποτελεί μέρος δωρεάν πρόσθετου περιεχομένου που κυκλοφόρησε η εταιρεία πρόσφατα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε γι’αυτό το κομμάτι του campaign, καθώς στο παρελθόν είχε πραγματοποιηθεί live streaming αυτού του χάρτη. ‘Mπορείτε να παίξετε το συγκεκριμένο campaign από την αρχή μέχρι το τέλος του, αν και κάποια στοιχεία κώδικα δεν είναι ολοκληρωμένα’ δήλωσε ο Chris Ashton στην ανακοίνωσή του. Το συγκεκριμένο πρόσθετο περιεχόμενο περιλαμβάνει και δύο survival χάρτες, οι οποίοι δεν συμπεριλήφθηκαν ποτέ στο τελικό παιχνίδι. Το συγκεκριμένο campaign αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των campaigns Dead Air και Blood Harvest. Αν και οι παίκτες σίγουρα θα συναντήσουν κάποια προβλήματα, μπορούν απρόσκοπτα να ολοκληρώσουν το νέο αυτό campaign.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Chris Ashton τόνισε ότι αν περνούσε από το δικό του χέρι, αυτό το πρόσθετο περιεχόμενο θα ήταν μόνο ένα από τα πολλά που θα κυκλοφορούσαν για το Left 4 Dead. ‘Όπως συνέβη και με το Evolve, δεν ήταν δική μας απόφαση να σταματήσουμε την υποστήριξη του τίτλου μας. Δυστυχώς, έπρεπε να αποστασιοποιηθούμε από την κυκλοφορία επιπλέον περιεχομένου για το Left 4 Dead‘.

Dam it, ο νέος campaign χάρτης

Dam it, ο νέος campaign χάρτης

Ανεξαρτήτως της μη υποστήριξης του παιχνιδιού από την Turtle Rock, οι fans του συγκεκριμένου τίτλου έχουν πλέον την δυνατότητα να δοκιμάσουν το νέο campaign με το όνομα Dam it!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ