Νέο update για το TERA: Fate of Arun - VideoGamer.gr
island
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Νέο update για το TERA: Fate of Arun

Η Gameforge και η Bluehole ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου update για το TERA: Fate of Arun, που προσθέτει ένα νέο start area, το Stepstone Isle και νέο βελτιωμένο character creation σύστημα για τους νέους heroes δίνοντας δυνατότητα να δούμε τα skills που είναι διαθέσιμα σε μεγαλύτερα levels για το κάθε class.

Στο νέο Start Area με όνομα Stepstone Isle, οι παίκτες κάνουν τα πρώτα τους βήματα του ταξιδιού τους στην Arborea, και συγκεκριμένα για τα levels ένα έως έντεκα. Στο νέο storyline, η περιοχή έχει πολιορκηθεί από Argons, και οι veterns που έχουν ήδη έρθει στην πρωτεύουσα Velika, πετάνε στις πλάτες των Πήγασων και προσπαθούν να καταστρέψουν τα σχέδια των πολιορκητών. Οι νεότεροι παίκτες που έχουν ακόμα quests στο Isle of Dawn – την υπάρχουσα starting area – θα μεταφερθούν αυτόματα στο Stepstone Isle.

tiaran_peaceful

Παράλληλα υπάρχουν βελτιώσεις στην δημιουργία χαρακτήρα, με τα skills να είναι πλέον εμφανή για τα μεγαλύτερα levels κάθε class, βελτιώσεις και πληροφορίες τόσο για παλιούς όσο και για νέους παίκτες στα Battlegroundsνέο Character Selection screen, και μερικές ακόμα νέες προσθήκες για τα guilds και την διαχείριση τους. Όσοι μπουν στο παιχνίδι την πρώτη εβδομάδα του νέου patch θα πάρουν δώρο ένα Winged Band δωρεάν.

character_creation
Αναλυτικά στο νέο patch συμπεριλαμβάνονται:

  • Νέο start area με όνομα Stepstone Isle
  • Νέα tips στα Battlegrounds για τους νέους παίκτες
  • Επιπλέον πληροφορίες για τους υπάρχοντες παίκτες
  • Βελτιστοποιημένο character creation σύστημα
  • Νέο character selection screen
  • Μεγαλύτερα character names
  • Ανανεωμένα chat channels

Το TERA: Fate of Arun είναι free to play από τον Φεβρουάριο του 2013 και μπορείτε να το κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα της En Masse Entertainment.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.