Νέο trailer για τον Bright Wizard του Vermintide
warhammer end times vermintide 5
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Νέο trailer για τον Bright Wizard του Warhammer: End Times Vermintide

Η Fatshark κυκλοφόρησε σήμερα το τελικό Action Reel του Bright Wizard για το επερχόμενο Warhammer: End Times Vermintide. Σε αυτό μπορούμε να δούμε από πρώτο χέρι πως περίπου συμπεριφέρεται η Sienna εναντίων των τρωκτικών που έχουν πλημμυρίσει την πόλη Ubersreik.

Η πυρομανής Sienna καταφθάνει στην Ubersreik σαν κρατούμενου ενός Witch Hunter με το όνομα Victor Saltzpyre, και φυλάσσεται από τον Markus Kruber, έναν Empire Soldier. Και ενώ αναμένει την δίκη της, οι ποντικοί έχουν άλλη γνώμη για την συνέχεια της ημέρας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τον Bright Wizard, αλλά και για όλους τους χαρακτήρες, στην επίσημη σελίδα του τίτλου.

Στο Vermintide οι παίκτες επιλέγουν έναν από τους πέντε ήρωες, με διαφορετικό play style και διαφορετικά όπλα και abilities, και συνεργάζονται στην μάχη ενάντια στους πεινασμένους Skaven, σε διαφορετικούς χάρτες και περιβάλλοντα, από τον Magnus Tower έως τα έγκατα της Under Empire.

Το Vermintide κυκλοφορεί στο Steam στις 23 Οκτωβρίου και μπορείτε ήδη να προπαραγγείλετε τα Standard και Collector’s edition.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Total War: Warhammer

Για: PC

Ημ. Κυκλοφορίας:

24/05/2016