Νέο trailer για το Horizon Zero Dawn! - VideoGamer.gr
Horizon: Zero Dawn
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Νέο trailer για το Horizon Zero Dawn!

Η Guerilla Games έδωσε στην δημοσιότητα ένα ακόμα video για το πολυ-αναμενόμενο Horizon Zero Dawn σήμερα. Το εν λόγω trailer μας παρουσιάζει περισσότερα στοιχεία για τον κεντρικό χαρακτήρα του παιχνιδιού, Aloy.

horizon_zero_dawn_10

Μυστηριώδεις σύμμαχοι και αδίστακτοι εχθροί στο νέο trailer για το Horizon Zero Dawn!

Το trailer ξεκινάει παρουσιάζοντάς μας μία τραυματισμένη Aloy να επιστρέφει στον καταυλισμό της φυλής της κουτσαίνοντας, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι όλα τα μέλη της έχουν δολοφονηθεί, σε ένα συμβάν που όπως αποκαλύπτει η ίδια ‘ήταν μονάχα η αρχή‘. Αποφασίζει έτσι να εγκαταλείψει την ιερή γη της φυλής της και να ξεκινήσει το ταξίδι της στην γη που ονομάζεται Meridian, διαδίδοντας ότι οι μασκοφορεμένοι δολοφόνοι που εξολόθρευσαν την φυλή της αποτελούν απειλή για όλο τον κόσμο. Όπως αποδεικνύεται από τα λεγόμενα του αρχηγού των δολοφόνων, για να πάρουν πίσω ό,τι τους ανήκει χρησιμοποιούν κάποιες αρχαίες μηχανές, η δύναμη των οποίων μπορεί να διαφθείρει τις φιλικές μηχανές μετατρέποντας τες σε υποχείριά τους.

horizon-zero-dawn

Ωστόσο, στον αγώνα της για να σώσει ό,τι  απέμεινε από την φυλή της, η Aloy δεν θα είναι μόνη της. Μία μυστηριώδης φιγούρα, η οποία φαίνεται να εμφανίζεται στον κεντρικό χαρακτήρα του Horizon Zero Dawn με την μορφή ολογράμματος, αυτοαποκαλείται ‘ένα ενδιαφερόμενο μέλος της ιστορίας. Ο ηθοποιός που δανείζει την φωνή του αλλά και το πρόσωπό του στον συγκεκριμένο χαρακτήρα είναι αρκετά γνωστός στην gaming κοινότητα και πρόκειται για τον Lance Reddick, γνωστό για την συμμετοχή του σε παιχνίδια όπως το Destiny και το Quantum Break καθώς και σε επιτυχημένες σειρές όπως το Fringe.

horizon zeto dawn ally

Δείτε παρακάτω το trailer για το Horizon Zero Dawn, αναμένοντας την επίσημη κυκλοφορία του νέου exclusive τίτλου της Sony, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου για PS4, υποστηρίζοντας μάλιστα λειτουργία HDR για τους κατόχους του PS4 Pro.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Horizon: Zero Dawn

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/03/2016