Νέο trailer για το Dead Rising 4 με νέες αποκαλύψεις. - VideoGamer.gr
Dead Rising 4
· Γράφει ο Δήμος Τσιμόπουλος

Νέο trailer για το Dead Rising 4 με νέες αποκαλύψεις.

Το Dead Rising 4 ολοένα και πλησιάζει, έτσι λοιπόν η Capcom έδωσε ένα νέο trailer στο κοινό. Στο trailer αυτό, βλέπουμε νέες στολές για το Dead Rising 4, πολλές τρελές στολές για την ακρίβεια όπως φυσικά αρμόζει. Εκτός από ρουχισμό όμως, θα επιστρέψουν και τα combo weapons αλλά και τα combo vehicles, κάνοντας το έναν άξιο απόγονο των προηγουμένων.

Exo Suit Dead Rising 4

Τι νέο βλέπουμε στο trailer του Dead Rising 4

Καλά όλα αυτά, αλλά πως μεταφέρονται στην πράξη? Πολύ αποτελεσματικά, αφού οι νέες προσθήκες ακολουθούν το πνεύμα του παιχνιδιού, φέροντας πολλά νέα όπλα και οχήματα. Με την επιστροφή στο Willamette οι παίκτες θα βιώσουν την ελευθερία του να συνδυάζεις αντικείμενα για να παράγεις καταστροφικά όπλα. Έτσι φτάνουμε στο κεφάλι δινοσαύρου-φλογοβόλο, σπαθί πάγου αλλά και exo-suit καθώς και σε πολλά άλλα όπλα. Το ίδιο όμως θα ισχύει και με την κατασκευή οχημάτων, καθώς αυτή η επιλογή που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο τρίτο μέρος της σειράς, κάνει την επιστροφή της και στο τέταρτο παιχνίδι, δίνοντάς σας την δυνατότητα να φτιάξετε ποδήλατο-διαμελιστή-φλογοβόλο (ναι καλά διαβάσατε) και αυτοκίνητο-jet ski. Τέλος, στο trailer βλέπουμε τον Frank West να αλλάζει πολλές μεταμφιέσεις όπως Άγιος Βασίλης, Akuma από το Street Fighter και άλλα πολλά. Αυτό είναι πολύ ταιριαστό μιας και το Halloween είναι προ των πυλών, μια καλή διαφήμιση για το Dead Rising 4!

3110996-dr3

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου 2016 σε PC και Xbox One. Παρακάτω ακολουθεί το εν λόγω trailer, και εδώ μπορείτε να βρείτε το άρθρο με την αρχική ανακοίνωση του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ