Νέο συναρπαστικό gameplay trailer για το Dauntless πριν από την E3 - VideoGamer.gr
dauntless
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Νέο συναρπαστικό gameplay trailer για το Dauntless πριν από την E3

Θαυμάσια νέα για τους RPG fans, καθώς η Phoenix Labs κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay trailer για τo επερχόμενo action RPG τίτλο της Dauntless. Το νέο gameplay trailer, το οποίο αποκαλείται “Forge Your Legend”,  προσφέρει μια πρώτη ματιά σε αρκετά από τα περιεχόμενα του Monster Hunter style παιχνιδιού, πριν από την επίσημη εμφάνιση του τίτλου στη φετινή E3. Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές αποκαλυπτικές λεπτομέρειες, το νέο clip δίνει μια γενική εικόνα της εξέλιξης του Dauntless.

Το gameplay trailer ξεκινά με τρεις χαρακτήρες, οι οποίοι παλεύουν ενάντια στον Skraev, ο οποίος μοιάζει πολύ με τον Shrike (ένα behemoth owlbear που έχουμε γνωρίσει προηγουμένως από τους δημιουργούς), με τον Skraev να διαθέτει νέες επιθέσεις και δυνάμεις, με στοιχείο του τον πάγο. Η μάχη με τον Skraev καταλήγει μοιραία για τους τρεις χαρακτήρες χάνουν, οι οποίοι όμως δεν χάνουν την πυγμή τους και επιχειρούν να δώσουν μια δεύτερη μάχη, πολεμώντας θαρραλέα ένα fire behemoth ονόματι Embermane, πριν επιστρέψουν στο Ramsgate για να κατασκευάσουν τις ειδικές πανοπλίες και τα όπλα από τα λάφυρα της νίκης. Με τον “φλογερό” εξοπλισμό που κατασκεύασαν από τα λάφυρα του Embermane, επιστρέφουν αναζητώντας εκδίκηση από τον Skraev και αυτή την φορά με ένα στοιχειώδες πλεονέκτημα εναντίον του, την “φωτιά”.

Για ακόμη μια φορά, όλα τα χαρακτηριστικά αυτών των συστημάτων του παιχνιδιού μένουν ανεξερεύνητα έως τώρα, με το νέο gameplay trailer του Dauntless να αποτελεί μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτόν το στοιχείο του παιχνιδιού από ό, τι έχουμε δει στο παρελθόν. Το trailer παρουσιάζει, επίσης, μερικά άλλα armor sets προς το τέλος τα οποία περιλαμβάνουν τα όπλα και τις πανοπλίες Shrike και Gnasher. Η νίκη εναντίων των Behemoth θα σας επιτρέψει να φτιάξετε τον εξοπλισμό που θέλετε και στη συνέχεια να τον προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. 

TmAdpLTGHQTdjnjKUdxyjA-650-80

Ολοκληρώνοντας, η μάχη εναντίον του Embermane είναι η πρώτη φορά που είδαμε την τέταρτη κατά σειρά Weapon Class του τίτλου (την οποία μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω εικόνα), τα Chain Blades, που επικεντρώνεται σε ένα συνδυασμό γρήγορων συνδυασμών κινήσεων μικρής εμβέλειας και επιθέσεων μεγαλύτερης εμβέλειας.

Το Dauntless αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC αργότερα αυτό το έτος, αλλά μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στην beta του παιχνιδιού εδώ.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ