Το νέο Resident Evil 2 θα είναι εξ ολοκλήρου remake και όχι remaster! - VideoGamer.gr
resident evil 2 remake1
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Το νέο Resident Evil 2 θα είναι εξ ολοκλήρου remake και όχι remaster!

Το αναμενόμενο Resident Evil 2 Remake θα είναι “εξ ολοκλήρου remake” του κλασικού PS1 horror και όχι ένα απλό remaster, επιβεβαιώνει η Capcom.

Η ανακοίνωση-επιβεβαίωση αυτή, έρχεται μετά από υποθέσεις και συζητήσεις των φαν, ότι ο τίτλος θα είναι ένα απλό remaster του Resident Evil 2, έπειτα από λανθασμένη μετάφραση της ανακοίνωσης της εταιρίας.

“Φαίνεται πως λίγοι μετέφρασαν λάθος την ανακοίνωση μας,” ανέφερε ο Stuart Turner σε tweet του σήμερα το πρωί. “Το RE2 θα είναι εξ ολοκλήρου remake και OXI ένα remaster.”

Η Capcom ανακοίνωσε τo Resident Evil 2 Remake τον περασμένο Αύγουστο, αλλά δεν προσέφερε περισσότερες πληροφορίες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η συγκεκριμένη λανθασμένη φήμη.

Resident-Evil-2-Remake[1]

Πιο συγκεκριμένα η Capcom είχε αναφέρει τον Αύγουστο: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας επιβεβαιώσουμε πως το Resident Evil 2 Remake έχει εγκριθεί για ανάπτυξη. Καθώς ο τίτλος βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη, δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες ή εικόνες που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας. Ανεξαρτήτως, θέλουμε οι φίλοι της σειράς να γνωρίζουν ότι εκτιμούμε την στήριξη που μας δίνουν επάνω στον τίτλο. Δεν βλέπουμε την ώρα να μοιραστούμε αυτή την πολυαναμενόμενη Resident Evil εμπειρία μαζί τους.”

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας ή τα formats στα οποία θα δούμε τον τίτλο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA