Νέο παιχνίδι για τα κινητά βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Bethesda - VideoGamer.gr
Bethesda Fallout 4
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Νέο παιχνίδι για τα κινητά βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Bethesda

Το Fallout Shelter ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την Bethesda με πάνω από 50 εκατομμύρια χρήστες από το 2015 που κυκλοφόρησε σε iOS και Android. Χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε τα έσοδα της εταιρείας από το συγκεκριμένο παιχνίδι η Bethesda συνεχίζει να υποστηρίζει την mobile αγορά.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Director της εταιρείας Todd Howard δήλωσε ότι η Bethesda θα συνεχίζει να πειραματίζεται με τα παιχνίδια στα κινητό.

Πιο συγκεκριμένα είπε, ”Η αλήθεια είναι πως η επιτυχία του Fallout Shelter μας έκανε να θέλουμε να ασχοληθούμε σε ακόμη ένα project το οποίο φυσικά φυσικά θα είναι κάτι διαφορετικό και καινούργιο.

Bethesda

Η εταιρεία συνεχώς φαίνεται ότι ανεβαίνει και αυτό μπορούμε και το εκφράζουμε για πολλούς λόγους φυσικά. Μην ξεχνάμε και την πρόσφατη κυκλοφορία του Fallout Shelter σε Xbox One και PC. Ακόμη παραμένει αβέβαιο για το αν θα δούμε το παιχνίδι σε PS4.

Τέλος εσείς μην ξεχνάτε ότι σε αυτόν τον μήνα του διαγωνισμού μας, σε συνεργασία με το Kinguin, προσφέρουμε σε έναν τυχερό το Dishonored 2 της Bethesda Softworks για PC.

Φυσικά για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ