Νέο παιχνίδι από την Riot Games - VideoGamer.gr
Riot
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Νέο παιχνίδι από την Riot Games

Μέσω του προσωπικού του προφίλ στο twitter, ο @RiotMorello, επιβεβαίωσε στα πλαίσια μιας ερώτησης που δέχτηκε, την ανάπτυξη ενός ακόμα παιχνιδιού από τη Riot Games, το οποίο θα εκτυλισσεται στον κόσμο του League of Legends που ονομάζεται “Runettera”.

runettera

Στη συνέχεια σημείωσε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει κάτι περισσότερο, παρά μόνο ότι αυτή τη στιγμή, δουλεύει στο R&D και πως δεν θα είναι κάποιο mini game, αλλά ένα standalone παιχνίδι. Πρόσθεσε πως είναι πολύ νωρίς για την ανάδειξη του τίτλου μιας και βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και το πιο σημαντικό, ότι δεν θα κυκλοφορήσει πριν το 2017. που είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τη μορφή του καθώς βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο και δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν το 2017.

Μέχρι στιγμής, η Riot Games δεν μας έχει ξεναγήσει στον πλούσιο σε lore κόσμο της, που σημαίνει πως ενδέχεται να δούμε πολλά καινούρια και πιθανόν εντυπωσιακά πράγματα.

Τα νέα ακούγονται πολύ εντυπωσιακά καθώς η ομάδα της Riot δείχνει θετική στο θέμα της ανάπτυξης lore και την δημιουργία νέων εμπειριών.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.