Νέο gameplay trailer για το Persona 5 - VideoGamer.gr
Έρχεται το πρώτο gameplay video για το Persona 5 - videogamer.gr
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Νέο gameplay trailer για το Persona 5

Ένα νέο gameplay trailer για το Persona 5 έδωσε στην δημοσιότητα η Atlus. Ο JRPG τίτλος της αναμένεται με ανυπομονησία στην Ευρώπη τον Απρίλιο του 2017, για να δώσει νέα πνοή στα role playing παιχνίδια!

persona_5_6

Μάχες σε παλάτια χρησιμοποιώντας ειδικές δυνάμεις στο Persona 5!

Το μικρό σε διάρκεια trailer μας δίνει νέα στοιχεία για τον επερχόμενο τίτλο της Atlus. Οι κεντρικοί πρωταγωνιστές, χρησιμοποιώντας τις ειδικές δυνάμεις τους που ονομάζονται Personas, αντιμετωπίζουν ορδές εχθρών σε εντυπωσιακούς χώρους, όπως και παλάτια. Αν και οι πρωταγωνιστές περνούν φυσιολογικές ζωές σαν μαθητές λυκείου στο μοντέρνο Τόκιο, τα βράδια μεταμορφώνονται σε μασκοφόρους εκδικητές που ταξιδεύουν σε ένα φανταστικό βασίλειο προκειμένου να φέρουν εις πέρας το δικό τους ιδιότυπο ‘κυνήγι θησαυρού‘.

Ο συγκεκριμένος τίτλος κυκλοφόρησε πριν κάποιους μήνες στην Ιαπωνία και έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στην gaming κοινότητα, λόγω του ξεχωριστού gameplay, το οποίο συνδυάζει εντυπωσιακές μάχες, ιδιαίτερη στρατηγική ενώ όλα αυτά αποτυπώνονται με ένα ιδιαίτερο στυλ το οποίο χαρακτηρίζεται από anime σχέδια και στοιχεία. Η δράση και τα συνεχόμενα combos των χαρακτήρων που ελέγχετε είναι ένα ακόμα από τα προτερήματα του Persona 5, ενώ το English vocalisation που έχει γίνει φέρνει το παιχνίδι πιο κοντά στα ευρωπαϊκά δεδομένα. Τέλος, για όλους τους anime fans που επιθυμούν να διατηρήσουν την ιαπωνική ταυτότητα του τίτλου, θα υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξουν την επιλεγμένη γλώσσα στα ιαπωνικά.

persona-5-1

Δείτε παρακάτω το gameplay trailer που έδωσε στην δημοσιότητα η Atlus για το Persona 5 και κάντε υπομονή μέχρι τις 4 Απριλίου, όταν και θα γίνει διαθέσιμος ο τίτλος για το PS4 στην Ευρώπη και στην Αμερική!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ