Νέο expansion για το Lara Croft GO - VideoGamer.gr
LGO Key Art
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Νέο expansion για το Lara Croft GO

Η Square Enix Montréal ανακοίνωσε ένα καινούργιο δωρεάν expansion για το υποψήφιο Best Mobile/Handheld Game of the Year, Lara Croft GO™. Ονομάζεται “The Shard of Life” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου.

Το expansion περιλαμβάνει μια καινούργια μυστηριώδη ιστορία για να λύσει η Lara Croft, 26 καινούργια puzzle, αρκετά νέα τέρατα για να πολεμήσετε καθώς επίσης καινούργια costumes, artifacts και gemstones που μπορείτε να συλλέξετε. Εκτός από αυτά θα αποκαλυφτεί και ένα καινούργιο mechanic το οποίο αλλάζει ολοκληρωτικά την συμπεριφορά των εχθρών.

Για να γιορτάσει το expansion η Square Enix Montréal ξεκίνησε ένα event στο Twitch, όπου οι fans θα μπορούν να παρακολουθήσουν και να βοηθήσουν στην δημιουργία των επιπέδων του παιχνιδιού μέχρι την αποκάλυψη του expansion. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους στο Twitch και να επισκεφτούν την επίσημη σελίδα της Square Enix Montréal: http://www.twitch.tv/squareenixmtl

Αν θέλετε να αγοράσετε το παιχνίδι για λειτουργικό Android και iOS μπορείτε τώρα από το App Store, το Google Play και Windows Marketplace. Το Lara Croft GO βρίσκεται σε έκπτωση στα 2.99 ευρώ.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ