Νέο εκρηκτικό story trailer για το Need for Speed Payback - VideoGamer.gr
Νέο εκρηκτικό story trailer για το Need for Speed Payback - videogamer.gr
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Νέο εκρηκτικό story trailer για το Need for Speed Payback

Η EA κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το Need for Speed Payback, το οποίο δίνει στους παίκτες την πρώτη ματιά στην έντονη ιστορία του παιχνιδιού για προδοσία και εκδίκηση. Το trailer διαρκεί κάτι περισσότερο από ένα λεπτό και διαθέτει μια πληθώρα από ακριβά αυτοκίνητα που κοπανιούνται το ένα στο άλλο, εκρήξεις σε σπίτια, δυνατούς κινητήρες, και συναντήσεις στα απόκρυφα γκαράζ.

Το Need for Speed Payback λαμβάνει χώρα στο underbelly της Fortune Valley και βλέπει τους παίκτες να παίρνουν τους ρόλους τριών πολύ διαφορετικών χαρακτήρων: Tyler the Racer, Mac ο Showman και ο Jess Wheelman, οι οποίοι αναγκάζονται να αλλάξουν την ομάδα τους καθώς επιδιώκουν εκδίκηση του The House. Αυτό που ακολουθεί είναι μια σειρά από μάχες στο δρόμο, πολλές σπίθες και τουλάχιστον ένα αμάξι με turbο-κίνηση, καθώς το πλήρωμα προσπαθεί να καταλάβει το κακό καρτέλ που κυβερνάει τις χαρτοπαικτικές λέσχες, τους εγκληματίες και τους αστυνομικούς της πόλης.

To Need for Speed Payback θα περιλαμβάνει την προσθήκη κλασικών αυτοκινήτων, τα οποία μπορούν να αποκτηθούν, να αποκατασταθούν στην προηγούμενη δόξα τους και ακόμη και να ενισχυθούν σε muscle αμάξια.

To Need for Speed Payback θα κυκλοφορήσει σε PC, PlayStation 4 και Xbox One στις 10 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Need For Speed Payback

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

11 Νοεμβρίου 2017