Νέο DLC για το Project CARS - VideoGamer.gr
project cars dlc stancework1
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Νέο DLC για το Project CARS

Το Project CARS αναβαθμίζεται με ένα νέο expansion pack μέσα στον Ιανουάριο, όπως αποκάλυψε η Slightly Mad Studios. Έτσι στις 26 Ιανουαρίου έρχεται για το PS4, Xbox One και το PC το νέο expansion με όνομα Stanceworks Track Expansion.

Το νέο αυτό DLC περιέχει μια νέα πίστα στα highlands της Σκωτίας, μαζί με τέσσερα νέα οχήματα. Τα KTM X-Bow R, Mazda MX-5 RADBUL Formula Drift και δύο BMW, το 1-Series M-Coupe και το μοντέλο του 2002. Επίσης ένα ακόμα δωρεάν όχημα, το Ford Falcon FG, θα είναι διαθέσιμο για download σε όλους τους παίκτες.

“Ο τίτλος λέγεται Project CARS γιατί σε παγκόσμιο επίπεδο, όλοι μας αγαπάμε διαφορετικού τύπου αυτοκίνητα και motorsports και πιστεύω το συγκεκριμένο expansion δείχνει ακριβώς αυτό, αφού περιέχει από αυτοκίνητα για tracks, βελτιωμένα οχήματα, ή touring αυτοκίνητα” όπως δήλωσε ο Andy Tudor, και συνέχισε λέγοντα πως “To X-Bow R για παράδειγμα είναι ένα κανονικό αυτοκίνητο, αλλά μπαίνει γερά στον ανταγωνισμό αφού ζυγίζει κάτω από 800 κιλά με αποτέλεσμα να είναι απίστευτα ευκίνητο μέσα στην πίστα.”

Η τιμή δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αλλά περιμένουμε να κυμαίνεται στο ίδιο πλαίσιο με το προηγούμενο expansion, δηλαδή κοντά στα 6,00€.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ