Νέο DLC για το Battlefield 4 - VideoGamer.gr
BF4LegacyOperations KeyArt Final
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Νέο DLC για το Battlefield 4

Από ότι φαίνεται η DICE δείχνει την υποστήριξη της για τα προϊόντα της καθώς ανακοίνωσε ένα νέο DLC πακέτο για το Battlefield 4. Με τίτλο Legacy Operations, το νέο DLC έρχεται δωρεάν για τους παίκτες σε PC, PS4 και Xbox One.

BF4_Legacy_Ops_Screenshot_Action_01_Bridge_Tanks_WM Το νέο αυτό πακέτο θα περιέχει έναν κλασσικό χάρτη της σειράς. Φυσικά αναφερόμαστε στο Dragon Valley, έναν από τους καλύτερους χάρτες του Battlefield 2. Η εταιρεία είχε ρωτήσει τους fans για το ποιον κλασσικό χάρτη θα ήθελαν να δουν στο Battlefield 4 και η πλειοψηφία πρότεινε τον συγκεκριμένο χάρτη. Έτσι λοιπόν ως μέρος του DLC, ο χάρτης έρχεται στο παιχνίδι και μάλιστα με νέα στοιχεία, κυρίως οπτικά και παίρνει το όνομα Dragon Valley 2015.

Όπως θα διαβάσατε στην αρχή του άρθρου, το DLC θα κυκλοφορήσει μόνο για PC, PS4 και Xbox One. Η DICE καθησύχασε το κοινό της ότι αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάει η υποστήριξη για τις last gen κονσόλες, απλά τα στοιχεία που ήθελαν να φέρουν με το συγκεκριμένο πακέτο, δεν θα υποστηρίζονταν από τις κονσόλες αυτές.

Συγκεκριμένη ημερομηνία δεν ανακοινώθηκε, αλλά σύμφωνα με την εταιρεία το DLC έρχεται αργότερα αυτό τον χρόνο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.