Νέο data pack για το PES 2016 - VideoGamer.gr
PES2016 weather 01
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Νέο data pack για το PES 2016

Η Konami Digital Entertainment είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει το Pro Evolution 2016, με περισσότερο περιεχόμενο, ανανεωμένα roster και οπτικές αναβαθμίσεις. Το κεντρικό στοιχείο των δωρεάν downloads θα είναι τα international kits για την Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από τις 3/12/2015.

Το Pro Evolution 2016 είναι παγκοσμίως γνωστό για την ρεαλιστική αναπαράσταση των παιχτών και των ομάδων. Με τα συστήματα ID μπορούν να μιμούνται τον τρόπο που παίζουν οι αληθινές ομάδες, καθώς επίσης και την συμπεριφορά του κάθε παίχτη ξεχωριστά. Το Data Pack #2 προσθέτει 51 καινούργια στοιχεία σε παίχτες όπως ο Fernado Torres, Kevin de Bruyne και Julian Draxler, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τον αντίστοιχο αληθινό παίχτη. Περισσότεροι παίχτες θα προστεθούν σε μελλοντικά updates, μαζί με ανανεωμένα πρόσωπα και rosters, ώστε να να συμπληρώσουν αυτά που έλειπαν από προηγούμενα updates και για να καλύψουν όλες τις αλλαγές που έγιναν μέχρι της 19 Οκτωβρίου.

neymarpeslead

Στο Playstation 4 και Xbox One, η KΟNAMI αναπαρέστησε άψογα το θρυλικό Estadio do Maracana και για πρώτη φορά σε ολόκληρη στην σειρά, βλέπουμε ένα μοναδικό pre-match intro που μας δείχνει το εξωτερικό του σταδίου μαζί με την πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο και τους χιλιάδες φιλάθλους να ανάβουν βεγγαλικά.

Θα προστεθούν επίσης 8 νέα πρόσφατα σχέδια παπουτσιών από σχεδιαστές όπως Joma, Mizuno και Puma. Θα δούμε επίσης καινούργια σχέδια για τις μπάλες όπως Nike Ordem CSF Και Ordem2 για να τα χρησιμοποιήσετε εντός παιχνιδιού. Μερικές ακόμα αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν καινούργιες εισόδους στο Copa Libertadores και Subamericana matches.

Πολλά ακόμα updates έρχονται για το Pro Evolution 2016 τα οποία θα ανακοινωθούν στις ερχόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ