Νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Rainbow Six Quarantine - VideoGamer.gr
intro 1575925312
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Rainbow Six Quarantine

To Rainbow Six Quarantine είναι ένας από τους επερχόμενος τίτλους της Ubisoft όπου ουσιαστικά μιλάμε για ένα sequel εντός πολλών εισαγωγικών του Rainbow Six Siege. Μπορεί το επερχόμενο Assassin’s Creed να είναι σίγουρα το φαβορί αλλά το Quarantine αποτελεί τουλάχιστον σε εμάς ακόμη ποιο μεγάλο ενδιαφέρον καθώς σύμφωνα με την Ubisoft όπως γίνεται και με το Siege έτσι και εδώ μιλάμε για ένα παιχνίδι με ποικιλία,

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν σύμφωνα πάντα με νέες πηγές το παιχνίδι θα έχει 49 όπλα για να διαλέξουμε με ακόμη περισσότερα φυσικά να έρχονται στο μέλλον αλλά και με πολλά ήδη εχθρών. Επίσης στο launch θα μας συνοδεύσουν συνολικά 21 Operators από κατηγορίες, Assault, Recon και Support. Όπως ήταν αναμενόμενο επίσης θα έχουμε διαφορών ειδών εχθρούς με το ποιο γνωστό να είναι ο host όπου θα αποτελούν τους απλούς μολυσμένους του παιχνιδιού. Μετά θα έχουμε και άλλους εχθρούς που θα έχουν τις δικές τους special ικανότητες και αυτοί είναι οι, Grunt, Breacher, Rooter, Smasher και Apex.

Όσο για τις τοποθεσίες που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής θα είναι η Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο αλλά σίγουρα δεν θα μείνουμε μόνο σε αυτές. Το παιχνίδι πέρυσι είχε ανακοινωθεί και οι developers είχαν δηλώσει πως βρίσκεται σε αρκετά πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Σίγουρα τώρα έχουν αλλάξει τα δεδομένα και ελπίζουμε σύντομα να δούμε και κάποιο gameplay.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις εσείς μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

maxresdefault 7

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Rainbow Six Siege

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/12/2015