Νέες πληροφορίες για τα DLC του Star Wars Battlefront - VideoGamer.gr
rendition1.img
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Νέες πληροφορίες για τα DLC του Star Wars Battlefront

Η DICE, σε post στην επίσημη ιστοσελίδα του Star Wars Battlefront, έδωσε πληροφορίες για το επερχόμενο υλικό για τον shooter τίτλο. Νέοι ήρωες, νέα game modes και πολλά άλλα, φαίνεται ότι περιμένουν τους παίκτες.

Όπως ενημέρωσε η εταιρία, έρχονται αρκετές δωρεάν προσθήκες. Νέα in-game events, όπως douple XP weekends, community missions, καθώς και νέα Hutt Contracts είναι μερικά από τα νέα στοιχεία. Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, έρχονται μερικές εκπλήξεις “για όσους θέλουν να απολαύσουν το Star Wars Battlefront offline”. Παραπάνω διευκρινήσεις δεν δόθηκαν παρόλα αυτά.

rendition1.img (1)

Τέλος, μετά το Outter Rim, τον Ιούνιο έρχεται και το δεύτερο expansion για το Star Wars Battlefront με τίτλο Bespin. Όπως μαρτυρά και το όνομα, το DLC, μεταφέρει τους παίκτες στην Cloud City και προσθέτει 4 νέους χάρτες καθώς και 2 νέους χαρακτήρες.

Όπως δήλωσε ο Craig McLeod, producer του παιχνιδιού: “Μεταφέρουμε τους παίκτες γύρω και μέσα στην Cloud City, με 4 νέους χάρτες για όλα τα δημοφιλή modes. Θα δείτε AT-ATs στην Cloud City και θα κατακτήσετε τους ουρανούς με το Fighter Squadron. Φυσικά προσθέτουμε περισσότερα blasters και Star Cards, ένα νέο game mode και δύο νέους χαρακτήρες για τους οποίους είμαστε ενθουσιασμένοι – τον Lando Calrissian καθώς και τον bounty hunter, Dengar.”

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ