Νέες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077 - VideoGamer.gr
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Νέες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077

Κατά τη διάρκεια ενός panel στο PAX Australia, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε νέα πράγματα για το επόμενο project της CD Projekt RED με τίτλο Cyberpunk 2077. Όπως είχε ανακοινωθεί παλιότερα, το παιχνίδι θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο του The Witcher 3.

Τώρα η εταιρεία επιστρέφει με νέες πληροφορίες και συγκεκριμένα συγκρίνει το The Witcher 3 με το Cyberpunk 2077. Θα είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια όμως η πρόθεση της CD Projekt είναι να κρατήσει τα καλά στοιχεία του The Witcher και να τα εφαρμόσει στο Cyberpunk 2077.

737313_409586032455568_1936505010_o

Πιο αναλυτικά, ο Mateusz Tomaszkievicz, lead designer του παιχνιδιού, δήλωσε: “Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε όλα τα καλά πράγματα που κάναμε με το The Witcher. Πιστεύω ότι υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερα, οπότε θα τα προσαρμόσουμε στις απαιτήσεις του Cyberpunk. Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Είναι προφανώς RPG, όμως έχει και τελείως διαφορετικά συστήματα. Θέλουμε να επικεντρωθούμε στο να κάνουμε το gameplay διασκεδαστικό με τρόπους διαφορετικούς από ότι η μάχη με σπαθιά.”

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.