Νέες πληροφορίες για το Call of Duty: Black Ops III - VideoGamer.gr
Black Ops 3 SP Through the Lotus Towers WM
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Νέες πληροφορίες για το Call of Duty: Black Ops III

Σε συνέντευξη του στο XboxAchievements, ο producer του παιχνιδιού Jason Blundell έκανε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Όπως όλα δείχνουν, το Call of Duty: Black Ops III θα είναι το πιο εξελιγμένο παιχνίδι της σειράς.

Ο Blundell μίλησε για το νέο Realistic επίπεδο δυσκολίας, το AI του παιχνιδιού καθώς και για το co-op mode.

Σχετικά με το νέο επίπεδο δυσκολίας, δήλωσε πως ο παίκτης θα έχει μια ευκαιρία μόνο. Με μία σφαίρα, θα βρεθεί νεκρός. Αυτό θα κάνει τους gamers να σκεφτούν την μάχη με έναν εντελώς νέο τρόπο. Μόλις ξεκινήσουν οι πυροβολισμοί θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικοί καθώς αν τους χτυπήσει μια σφαίρα ή μια χειροβομβίδα εκραγεί κοντά τους, θα βρεθούν εκτός παιχνιδιού.

Under-Siege

Για το AI του παιχνιδιού ο Blundell είπε πως θα είναι το πιο εξελιγμένο στην ιστορία του Call of Duty. Θα υπάρχουν περισσότεροι τύποι AI από ποτέ άλλοτε και έτσι οι AI χαρακτήρες θα μπορούν να κάνουν “ανεξάρτητες” επιλογές.

Επίσης το co-op mode του Black Ops III θα είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να απαιτεί συνεργασία και μόνο μέσω της ομαδικότητας θα μπορέσουν οι παίκτες να προχωρήσουν. Ο καθένας θα αναλαμβάνει ένα ρόλο στην ομάδα.

Τέλος, ο χάρτης του campaign θα είναι ο μεγαλύτερος που έχει ποτέ δημιουργηθεί στη σειρά, δίνοντας επίσης την δυνατότητα στον παίκτη να μεταφερθεί από κάποιο σημείο σε ένα άλλο με διάφορους τρόπους.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.