Νέες φήμες σχετικά με την προσθήκη του Ubisoft + στο Xbox Game Pass - VideoGamer.gr
Ubisoft Rebranding.0
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Νέες φήμες σχετικά με την προσθήκη του Ubisoft + στο Xbox Game Pass

Η Microsoft έχει καταλάβει εδώ και πολύ καιρό το hype του κόσμου για το Xbox Game Pass και κάνει το καλύτερο για την υπηρεσία. Μια υπηρεσία που είναι ίσως και στα καλύτερα της με ένα EA Play να είναι διαθέσιμο στις κονσόλες και μάλιστα στην ίδια ακριβώς και γενικώς να έχουμε την συνεχή ανανέωση των παιχνιδιών για την υπηρεσία.

Μια νέα φήμη έρχεται λοιπόν να μας πει πως υπάρχουν πιθανότητες να δούμε το Ubisoft+ να μπαίνει στη  εν λόγω υπηρεσία όπως έγινε και με το EA Play πριν από μερικούς μήνες. Αυτό φυσικά αν γίνει θα είναι μια εξαιρετική κίνηση από την εταιρεία καθώς θα καλύψει ένα τεράστιο ποσοστό AAA τίτλων που θα μπορούμε να έχουμε στην διάθεσή μας ίσως στην ίδια τιμή ή με κάτι παραπάνω. O Jez Goirden του Windows Central ο οποίος μάλιστα έχει αποκαλύψει πάρα πολλά στο παρελθόν σχετικά με το Xbox έρχεται με μια νέα δήλωση που σίγουρα θα σας αρέσει.

Ubisoft Plus

H Microsoft θέλει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να αυξήσει τους συνδρομητές της και φαίνεται πως αυτό θα το καταφέρει και μάλιστα σύντομα. Mε το να φέρνει σχεδόν όλα τα παιχνίδια από το Xbox Game Studios την ίδια μέρα και έπειτα την εξαγορά της Bethesda που λογικά θα δούμε όλα της παιχνίδια και εκεί την ίδια μέρα. Ας ελπίσουμε λοιπόν να δούμε την εν λόγω φήμη να μετατρέπεται σε αλήθεια. Εσείς ακόμη δεν ξέρετε τι είναι το Xbox Game Pass; Πατήστε το παρακάτω βίντεο!

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ