Νέες φήμες σχετικά με το Reboot του Call of Duty: Black Ops - VideoGamer.gr
maxresdefault 22
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Νέες φήμες σχετικά με το Reboot του Call of Duty: Black Ops

Το νέο Call of Duty βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά με τις φήμες συνεχώς να οργιάζουν καθώς όλα δείχνουν πως φέτος το νέο Call of Duty θα είναι από την Treyarch που μάς έχει κάνει τα αγαπημένα World at War, Black Ops και όχι μόνο.

Όμως για να δούμε πιο θα είναι το φετινό της παιχνίδι. Μια νέα διαρροή ήρθε πρόσφατα στο διαδίκτυο λέγοντας πως το φετινό Call of Duty θα έχει να κάνει με τον ψυχρό πόλεμο αλλά και φυσικά με τον πόλεμο του Vietnam. Πιο συγκεκριμένα ο Jason Schreier έκανε ένα Tweet λέγοντας πως δεν χαρακτηρίζει ο ίδιος τον εαυτό του σαν Cod person αλλά εχει ακούσει συνοπτικά να αναφέρουν πολύ το Cod: Vietnam. Είναι κωδική ονομασία; Ακόμη κανείς δεν ξέρει όμως το Call of Duty να πηγαίνει και πάλι στον ψυχρό πόλεμο αλλά και στο Vietnam είναι κάτι που ακούμε εδώ και μερικά χρόνια.

Ας ελπίσουμε να είναι αλήθεια λοιπόν καθώς είναι σίγουρα κάτι το οποίο θέλουμε και περιμένουμε να δούμε μεγάλη ανυπομονησία.

Τέλος υπάρχει ακόμη μια φήμη από το TheGamingRevolution όπου λέει πως το Modern Warfare 3 Remastered είναι καθ’οδόν και μάλιστα πως θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα για το Playstation 4. Το Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered κυκλοφόρησε επίσης πολύ ξαφνικά και δεν θα ήταν καθόλου περίεργο να δούμε και το επόμενο να ακολουθεί. Όπως και να έχει περιμένουμε με ανυπομονησία τα νέα που θα έρθουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ