Οι ανταμοιβές στο Destiny αλλάζουν με την ενημέρωση 2.4.1 - VideoGamer.gr
Rise of Iron
· Γράφει η Μπιρμπελή Ζωή

Οι ανταμοιβές στο Destiny αλλάζουν με την ενημέρωση 2.4.1

Η εταιρεία παραγωγής του Destiny η Bungie θα αυξήσει το όριο του light αυτή την εβδομάδα με την εισαγωγή του hard mode του Destiny: Rise of Iron’s Raid και με αυτή την αύξηση θα ακολουθήσει και μια αντίστοιχη αύξηση στο όριο του light των ανταμοιβών όπως ανακοίνωσε το studio.

Η ηρωική δυσκολία για το νέο raid Wrath of the Machine, θα γίνει διαθέσιμη την Τρίτη 18 Οκτωβρίου. Η ενημέρωση 2.4.1 θα γίνει διαθέσιμη περίπου στις 20:00 μ.μ ώρα Ελλάδος της ίδιας ημέρας. Προκειμένου να έχουν όλες οι ομάδες δίκαια ευκαιρία να κατεβάσουν την ενημέρωση, το νέο επίπεδο δυσκολίας δεν θα είναι προσβάσιμο μέχρι τις 21:00 μ.μ ώρα Ελλάδος.

‘Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το patch θα αυξήσει το μέγιστο όριο Light του Destiny από τα 385 στα 400 Light.

Σκηνή από το raid Rise of the Iron

Σκηνή από το raid Rise of the Iron

Ως εκ τούτου, το μέγιστο light από τις ανταμοιβές από τα σεντούκια των strikes, των Nightfall strikes, των εξωτικών engrams, των αγώνων στο Crusible, των γύρων στο Trials of Osiris και των παιχνιδιών του Iron Banner θα ανεβεί επίσης στα 400 Light. Τα events του Archon’s Forge, τα legendary engrams και η strike playlist Heroic SEVA θα παρέχουν ανταμοιβές μέχρι 385 light. Οι ανταμοιβές από τα σπάνια engrams και από την SIVA strike playlist θα δίνουν μέχρι 365 light.

Για τους παίχτες που θα παίζουν στο raid Wrath of the Machine, στα Trials of Osiris και στο Iron Banner, αυτές οι δραστηριότητες θα επιχειρούν πλέον να δίνουν ανταμοιβές με υψηλότερο Light κατά μέσο όρο, σε σύγκριση με το Light που έχουν οι παίχτες αυτή την στιγμή” είπε η senior designer Victoria Dollbaum.

Η Dollbaum σημείωσε επίσης ότι το προτεινόμενο επίπεδο Light δεν αλλάζει για οποιαδήποτε δραστηριότητα Nightfall, όπου αυξάνεται από τα 360 στα 380 Light. Επιπλέον με την ενημέρωση 2.4.1, όποιος θέλει να είναι έτοιμος για raid “θα βρει περισσότερες διαδρομές και επιλογές στην διάθεση του ώστε να φτάσει στο προτεινόμενο επίπεδο Light” (το προτεινόμενο επίπεδο Light για το κανονικό επίπεδο δυσκολίας του raid Wrath of the Machine είναι 370).

Η Bungie θα κάνει επίσης μικροαλλαγές στην συχνότητα των ανταμοιβών που πέφτουν με την ενημέρωση 2.4.1. Artifacts και ghost shells θα είναι πιθανές ανταμοιβές με την ολοκλήρωση του Archon’s Forge και θα δίνουν μέχρι 400 Light. Τα πακέτα των Factions θα είναι περισσότερο πιθανό να δίνουν ghosts, και συγκεκριμένα, τα πακέτα Crota’s Bane θα έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να ρίξουν artifacts.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Destiny

Για: PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

15/09/2015