Νέα Live Events έρχονται στο Assassin's Creed Odyssey! - VideoGamer.gr
Νέα Live Events έρχονται στο Assassin's Creed Odyssey !
· Γράφει ο Vasilis Papaspiliou

Νέα Live Events έρχονται στο Assassin’s Creed Odyssey!

H Ubisoft φαίνεται πως δεν θέλει να χάσει ούτε λεπτό από την διατήρηση του ενδιαφέροντος για το παιχνίδι, καθώς ανακοίνωσε την προσθήκη των live events στο Assassin’s Creed Odyssey.

vg2

Σε καθημερινή βάση θα ενεργοποιούνται μερικά daily quests που θα αποσκοπούν στην απόκτηση επιπλέον XP, αλλά και ορειχάλκου, ο οποίος χρησιμοποιείται σαν μέσο συναλλαγής για ορισμένα ιδιαίτερα αντικείμενα μέσα στο παιχνίδι.

vg

Επιπλέον, θα προστεθούν και νέα Epic Ships, τα οποία θα συνοδεύονται πάντα από περισσότερα πλοία και θα αποτελούν μία δοκιμασία των ικανοτήτων σας στις ναυμαχίες από το 30 επίπεδο και έπειτα.

43626270 1584786661622237 7467488345669500928 n

Τέλος, θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ακόμη πιο δυνατούς Epic Mercenaries, οι οποίοι θα είναι πεινασμένοι για την μεγάλη αμοιβή που πιθανόν θα δίνεται σε όποιον… αφαιρέσει το κεφάλι μας από τη θέση του.

Τόσο τα Epic Ships, όσο και οι Epic Mercenaries θα αλλάζουν σε εβδομαδιαία βάση, καθώς θα προσφέρουν, σε όσους καταφέρνουν να βγάζουν εις πέρας τις δοκιμασίες, χρήματα, ορείχαλκο και σπάνιο εξοπλισμό για τον χαρακτήρα και το πλοίο σας.

Source: Access the Animus

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις, μείνετε συντονισμένοι στο Videogamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Assassin’s Creed Odyssey

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

5/10/2018