Το Outlast 2, όπως γνωστοποιήθηκε από τον Μάρτιο, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει επίσημα την επόμενη εβδομάδα, στις 25 Απριλίου, για να είμαστε ακριβείς. Με την ημερομηνία να πλησιάζει σιγά-σιγά, το studio παραγωγής Red Barrels δημοσίευσε δύο νέα, ξεχωριστά, trailer για να γιορτάσει την κυκλοφορία των νέων Horror Gaming τίτλων. Ένα για το sequel της δημοφιλούς σειράς και ένα, για το επερχόμενο retail - bundled τίτλο, που κυκλοφορεί την ίδια μέρα, γνωστό και ως Outlast Trinity.

Για όσους βρίσκονται στην αφάνεια, το Outlast Trinity αποτελεί μια retail κυκλοφορία των Outlast, Outlast: Whistleblower και Outlast 2, όλα σε ένα βολικό και τρομακτικό πακέτο. Προφανώς, το κύριο παιχνίδι εδώ είναι το Outlast 2, δεδομένου ότι είναι το επόμενο βήμα στην ιστορία του Horror Gaming τίτλου της Red Barrel, που έχει προκαλέσει "φρενίτιδα".

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο trailer του Outlast 2, το οποίο είναι εκπληκτικά πολύ ανατριχιαστικό.

Στο Outlast 2 παίζετε ως Blake Langermann, ένας cameraman που εργάζεται με τη σύζυγό του Lynn. Και οι δύο ερευνάτε δημοσιογράφους, που είναι γνωστοί στο να αναλαμβάνουν επικίνδυνες υποθέσεις και να "σκάβουν" βαθιά για να "ξεσκεπάσουν" ιστορίες που κανένας άλλος δημοσιογράφος δεν θα τολμήσει ποτέ να πλησιάσει. Εσείς και η σύζυγός σας έχετε ακολουθήσει ένα ίχνος ενδείξεων στην έρημο της Αριζόνα, ακολουθώντας την φαινομενικά αδύνατη δολοφονία μιας κυοφορούσας γυναίκας, με άγνωστα στοιχεία. Αυτό που ανακαλύπτετε είναι μια άβυσσο, τόσο βαθιά και σκοτεινή που κανείς δεν θα μπορούσε να ρίξει φως σε αυτό το μυστήριο και μια διαφθορά τόσο προφανή που το να οδηγηθείτε στην τρέλα, μπορεί να είναι το μόνο λογικό αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Outlast Trinity, το οποίο είναι ένα φυσικό πακέτο (retail bundle) που συμπεριλαμβάνει το επερχόμενο Outlast 2, μαζί με τα Outlast και Outlast Whisteblower, έλαβε επίσης ένα νέο trailer. Το collection bundle κυκλοφορεί με το PS4 και το Xbox One την ίδια μέρα με το Outlast 2, με την κυκλοφορία του bundle για PC να βρίσκεται ακόμη στην αφάνεια. Το Outlast Trinity θα κοστίσει $ 39.99 USD και θα δημοσιευθεί από τη Warner Bros. Interactive Entertainment. Παραπάνω, μπορείτε να δείτε το καινούργιο trailer, το οποίο είναι εξίσου ανατριχιαστικό.