Mod "φέρνει" τον χάρτη του Red Dead Redemption στο GTA V - VideoGamer.gr
YTZlUrH
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Mod “φέρνει” τον χάρτη του Red Dead Redemption στο GTA V

O χάρτης του Red Dead Redemption έρχεται να πάρει “σάρκα και οστά” στο σύμπαν του Grand Theft Auto V. Μια ομάδα οπαδών, με επικεφαλή τον developer Mr. Leisurewear, συμπεριέλαβαν ολόκληρο τον πλήρη χάρτη του, γνωστού open world Western τίτλου της Rockstar,  Red Dead Redemption στο Grand Theft Auto V.

To συγκεκριμένο mod αποτελεί πόνημα δύο χρόνων εργασίας, από τον Mr. Leisurewear. Χαίρομαι που αυτό τελικά αποκαλύφθηκε. Αναμείνετε περισσότερες πληροφορίες και screenshots σύντομα“, δημοσιεύτηκε από τον modder Jestic, στο GTAforums.com.

Red-Dead-Redemption-V

Το mod ακούει στην ονομασία “Red Dead Redemption V“, το οποίο “ζωντανεύει” τον πλήρη χάρτη από το πρώτο Red Dead Redemption, στον κόσμο του νέου Grand Theft Auto V, μαζί με κάποια προστιθέμενα μπόνους. Όπως αναφέρεται λεπτομερώς σε μια θέση στο GTA Forums (μέσω NeoGAF και Game Informer), το “Red Dead Redemption V” βρίσκεται υπό κατασκευή για πάνω από δύο χρόνια, και ήδη προσφέρει μια πλήρως playable έκδοση του χάρτη, μαζί με κάποιες αναβαθμίσεις στα οπτικά εφέ, τα textures, και τον day-to-night cycle του αρχικού χάρτη του RDR, μέσα από την last-gen έκδοση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα ψάχνει, επίσης, για άτομα ώστε να βοηθήσουν πάνω στον μηχανισμό στόχευσης Dead Eye, στα ζώα και στα οχήματα του Western τίτλου, έτσι ώστε να μπορέσουν να ρποσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού αλά Red Dead Redemption, στον συναρπαστικό νέο κόσμο του Grand Theft Auto V, στο μέλλον.

Τέλος, η White Team έχει υποσχεθεί ένα teaser trailer του mod σύντομα, καθώς και μια έκδοση beta έχει προγραμματιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα, αυτό το καλοκαίρι, με εκτιμώμενο 2GB αποθηκευτικό χώρο για να κατεβάσετε. Όπως όλα τα mods για το GTA V, το Red Dead Redemption V θα απαιτήσει ένα γνήσιο αντίγραφο του παιχνιδιού για PC για να παίξει. Η μεταφορά ωστόσο του mod στο online mode του παιχνιδιού θα απαιτήσει επίσης τη χρήση ενός third party προγράμματος, όπως τα FiveM ή FiveReborn, υποστήριξη για τα οποία έχει προγραμματιστεί.

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες από τον κόσμο του gaming μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer.gr.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ