Μητέρα υπερασπίζεται τον γιο της από μήνυση της Epic Games - VideoGamer.gr
Fortnite
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Μητέρα υπερασπίζεται τον γιο της από μήνυση της Epic Games

Το Fortnite είναι ένας τίτλος ο οποίος έχει κάνει μια τρομερή επιτυχία στο gaming κομμάτι και πραγματικά αυτό συμβαίνει γιατί έχει κάνει κάτι καινοτόμο όπως έχει κάνει φυσικά και το PlayerUnknown’s Battlegrounds. 

Τον προηγούμενο μήνα λοιπόν για κρατήσει ένα όμορφο επίπεδο στο παιχνίδι η Epic Games πήρε δραστικά μέτρα σε όσους χρησιμοποιούσαν hacking στο παιχνίδι. Εκτός από αυτό έκανε μηνύσεις και έστειλε κόσμο στον δικαστήριο. Κάπου εκεί αποκαλύφθηκε ότι ένας από τους κατηγορούμενος ήταν παιδί μόλις 14 χρονών. Η μητέρα του παιδιού φυσικά καθώς έχει πάθει ένα μικρό ”σοκ” από την όλη κατάσταση λέει πως το παιδί της δεν έχει καμία σχέση ή ανάμιξη με την όλη υπόθεση δημιουργίας αυτού του λογισμικού hacking. Απλώς είναι ένα από τα άτομα το οποίο αγόρασε αυτό το λογισμικό και η εταιρεία ψάχνει πολύ σοβαρά και μεμονωμένα τα άτομα έτσι ώστε να φτάσει στην πηγή της όλης υπόθεσης.

Από την άλλη πλευρά οι όροι του Fortnite απαιτούν την συγκατάθεση των γονέων και η μητέρα δήλωσε πως δεν έδωσε καμία συγκατάθεση στο παιδί της. Τέλος, η μητέρα ισχυρίζεται πως με την δημοσίευση του ονόματος του γιου της, η Epic Games παραβίασε τους νόμους του Delaware σχετικά με την απελευθέρωση πληροφοριών σχετικά με ανηλίκους. Μένει να δούμε που θα φτάσει όλο αυτό με αυτήν την υπόθεση.

Fortnite PVP

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Fortnite

Για: Android, iOS, Mac, Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

25 Ιουλίου 2017