Μήπως το επόμενο παιχνίδι της Rockstar είναι το L.A. Noire Part II; - VideoGamer.gr
la noire remaster pc ps4 xboxone switch 56 1498046219
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Μήπως το επόμενο παιχνίδι της Rockstar είναι το L.A. Noire Part II;

To L.A. Noire σε βάζει στην θέση ενός ντετέκτιβ σε μια Noire εποχή γεμάτη εγκληματικότητα έχουμε έναν πανέμορφο κόσμο από την Rockstar Games φυσικά να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και να μας δίνει ένα υπέροχο ακόμη τίτλο.

Βέβαια το μεγάλο ατού του παιχνιδιού ήταν ο ρεαλισμός και το απίστευτο Motion capture που είχε όταν έφτανες κυρίως στο κομμάτι των ανακρίσεων και όχι μόνο. Πραγματικά εκεί ένιωθες ότι βλέπεις ταινία του Hollywood και όχι παιχνίδι. Η Rockstar Games μας έχει συνηθίσει στο να κρατεί τα χαρτιά της κλειστά όπως έχουμε δει και στο παρελθόν. Παρά λοιπόν την διάλυση της Team Bondi που ήταν πίσω από την πρώτη κυκλοφορία φαίνεται πως θα έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι L.A Noire.

Ένα κανάλι στο Youtube με ένα άκρως αποκαλυπτικό όνομα “L.A. Noire Part Two – Topic” δημοσίευσε theme songs προιδεάζοντας πως είναι από το δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Στην περιγραφή του έλεγε πως ήταν autο-generated του Youtube μέσω της Take-Two Interactive, (στην οποία ανήκει και η Rockstar Games). Πραγματικά μια άκρως ύποπτη κίνηση και αυτό γιατί τώρα αυτή τη στιγμή το κανάλι δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Μένει φυσικά ο επόμενος καιρός που θεωρείτε άκρως σημαντικός να δούμε τις ανακοινώσεις της εταιρείας για το επόμενό της παιχνίδι.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ