Μικρής διάρκειας, όπως όλα δείχνουν, το Firewatch - VideoGamer.gr
Untitled
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Μικρής διάρκειας, όπως όλα δείχνουν, το Firewatch

Όπως έχει ανακοινωθεί στο παρελθόν, το Firewatch, θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου. Ο πολυαναμενόμενος τίτλος της Campo Santo έχει εντυπωσιάσει από τα πρώτα δείγματα, όμως οι πληροφορίες που έχουμε για το project είναι περιορισμένες.

Τώρα, σύμφωνα με τον Nels Anderson, designer της εταιρείας μαθαίνουμε ότι ο τίτλος θα έχει σχετικά σύντομη διάρκεια. Σε συνέντευξη του στο WCCF Tech δήλωσε: “Είναι δύσκολο να πω για την διάρκεια καθώς υπάρχουν πολλά σημεία που οι παίκτες δεν είναι αναγκαίο να επισκεφθούν. Σε γενικές γραμμές, θα έλεγα γύρω στις 5 με 6 ώρες. Όταν παίζω, μου δίνει αίσθηση παρόμοια με μια τριλογία ή μια μίνι τηλεοπτική σειρά.”

firewatch-e3-5

Επίσης στην ίδια συνέντευξη, ο Anderson δήλωσε πως δεν θα υπάρξει υποστήριξη για VR στον τίτλο. “Σίγουρα πιστεύουμε ότι η τεχνολογία VR είναι πολύ ενδιαφέρουσα, όμως δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο για VR αυτή τη στιγμή.”

Το Firewatch είναι ένα first-person adventure παιχνίδι, τοποθετημένο στα δάση του Wyoming το 1989. Ο παίκτης θα αναλάβει τον ρόλο του Henry, ενός δασοφύλακα που η μόνη επαφή που έχει με άνθρωπο είναι με την υπεύθυνη του, Delilah, μέσω ενός walkie-talkie. Σύντομα όμως τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν μια μυστήρια τροπή.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Firewatch

Για: PC, PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

09/02/2016