Μελλοντικά παιχνίδια της Bethesda αποκλειστικά στο Xbox Series X; - VideoGamer.gr
phil spencer c7f1f4f5951d53efd8316d7c9bb7ad5778082aaf
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Μελλοντικά παιχνίδια της Bethesda αποκλειστικά στο Xbox Series X;

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδαμε την ανακοίνωση της εξαγοράς της Zenimax Studios από την Microsoft και έχουμε ήδη  τον Phil Spencer να έχει προχωρήσει σε μερικές δηλώσεις σχετικά με την εν λόγω κίνησή της.

Ο Phil Spencer λοιπόν σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Kotaku έκανε πιο ξεκάθαρη τη θέση σχετικά με τα παιχνίδια της Bethesda. Ο σοβαρός Phil Spencer που άλλωστε έχουμε συνηθίσει απαντάει πως, ”Οταν σκέφτομαι το που θα προτιμήσουν να παίξουν οι παίκτες, και μια μιλάμε για πληθώρα συσκευών με αυτές να είναι τα xCloud, PC, Xbox Game Pass και φυσικά οι κονσόλες, τότε δεν χρειάζεται να κυκλοφορήσω αυτά τα παιχνίδια σε καμία άλλη πλατφόρμα πέρα από αυτές που υποστηρίζουμε.”

Νομίζουμε πως το μήνυμα που πάει να περάσει ο Phil Spencer είναι ξεκάθαρο χωρίς βέβαια να θέλει να κόψει σε μερικούς την εμπειρία το να παίξουν αυτά τα παιχνίδια. Μην ξεχνάμε πως αυτά τα παιχνίδια θα εξεταστούν ξανά και ξανά και μετά θα δούμε κατά πόσο και αν το The Elder Scrolls 6 είναι αποκλειστικό της Microsoft. Εσείς τι πιστεύτε πως τα επερχόμενα παιχνίδια της Bethesda θα είναι αποκλειστικά στο Xbox Series X;

cDWLNQfZ79PLmzkRetYSKe 1200 80

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ