Ευχάριστα τα νέα από την Take-Two Interactive, καθώς αποκάλυψε πως θα παρευρεθούν στην φετινή E3, και θα έχουν πολλά σημαντικά και όμορφα πράγματα να μας παρουσιάσουν.
Η Take-Two δεν ανακοίνωσε κάποιο επιπλέον τίτλο εκτός από τα Civilization Revolution 2 Plus, Battleborn και Mafia 3 για τα οποία γνωρίζουμε ήδη. Ένας νέος Broderland τίτλος βρίσκεται σε ανάπτυξη από την Gearbox αλλά δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα, καθώς υπάρχουν και οι φήμες για remaster του Bioshock σε PS4 και Xbox One.
Λέτε όμως να δούμε sequel για το Red Dead Redemption; Δεν θα ήταν περίεργο, γιατί πολύ συζητείται το όνομα μέσα στα 3 τελευταία χρόνια. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να έχουμε υπομονή, καθώς η E3 είναι μόνο 3 μήνες μακριά.
Για περισσότερα Νέα και Reviews μείνετε συντονισμένοι στο Videogamer Greece.